RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 01:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,26
31.473
5,986
5,24
5,26
-0,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

A zbog čega se sad trezor ne uključi kad g Bakić izlazi.

A zbog čega se sad trezor ne uključi kad g Bakić izlazi.

A zasto bi se ukljucio, bolje da jos i oni sruse cijenu pa nek proda i po 30… i tako mu je tu zarada N puta, ako mu treba €€€d za druge projekte, onda bi trezor radio samo postojecim dionicarima lose da ih plati skuplje

Imam rivp, ali me oscilacije cijena ne brinu, nisam tu na mjesec, dva

trezor se je ukljucivao na 30 i cijena je izdrzala sad neznad dali ce izdrzati na tim razinama

bar smo od trebaju nam hoteli za lokalnu privredu dosli do trebaju nam da bi si kroporacije zaradjivale a mi onda imali sto kupovati I dobar ROI

Bakić je jedan od jačih prodavača, u zadnja 2 mjeseca skoro 200.000 komada manje

Koliko mu je jos ostalo?
Ima li tko knjigu dionicara?

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Koliko mu je jos ostalo?

G. Bakic je zadnji puta prodavao sredinom srpnja, dakle prije mjesec dana i to nekih 15.000 komada. Nakon te prodaje mu je ostalo cca. 380.000 dionica.

Ako zelite pratiti ovakve promjene u knjizi dionicara najbolje bi bilo da se uclanite u Udrugu malih dionicara Valamara koja radi ovakve analize za svoje clanove na tjednoj bazi.

Lp;

@RIVPudruga

Hvala na info

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

Koliko mu je jos ostalo?

G. Bakic je zadnji puta prodavao sredinom srpnja, dakle prije mjesec dana i to nekih 15.000 komada. Nakon te prodaje mu je ostalo cca. 380.000 dionica.

Ako zelite pratiti ovakve promjene u knjizi dionicara najbolje bi bilo da se uclanite u Udrugu malih dionicara Valamara koja radi ovakve analize za svoje clanove na tjednoj bazi.

Lp;
[/quote]

ima li neka članarina za male dioničare ili je besplatno?

ignore: one

Simbolicna godisnja clanarina od 100-njak kn za najjednostavniji paket…

Koliko mu je jos ostalo?

Lp;
[/quote]

ima li neka članarina za male dioničare ili je besplatno?
[/quote]

A random walk down Wall Street...

krajem 5. mjeseca dionica je bila na 40-ak kuna,a sad u spici (opet) rekordne sezone, pala je skoro 10%!??
cudo jedno

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

@amadeo

Sada je vrijeme akumulacije, do rezultata za 3. kvartal, koji će puno toga pokazati

@amadeo

Sada je vrijeme akumulacije, do rezultata za 3. kvartal, koji će puno toga pokazati

meni su jasni kupci koji strpljivo cekaju da kupe sto jeftinije ali prodavaci mi nisu jasni jer kao da namjerno zele prodati jeftinije??nedavno je cijena bila na 39-40 kn i nisu prodavali ali sada nakon pada cijene od -10% malima je ovo super cijena za prodati??
nije ni cudo da burzovne analize pokazuju da 90% malih ulagača na burzi izgubi novce

na ignoriranju: ljudska bijeda "nabiduasku" (dno dna)

Predmet: Obavijest o zaključenju hotel management ugovora s Helios Faros d.d.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/aMNodbRpuu9RIRid0JUPOg==.pdf

New Report

Close