RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 13:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
61.758
11,792
5,22
5,26
0,77%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Čemu takav pad danas….valjda su svi institucionalci na prezentaciji pa nema supporta na bidu 🙂

čudi me ovakav pritisak na prodaji, a kupnja pametno čeka da se iskrcaju po njima.
što se mene tiče samo neka ruše, kamo sreće da nam opet omoguće dokup po 33-35 kn kao pred pola godine

Hvala, ali mislio sam na link za pogledati video danasnje prezentacije. 🙂

Taj novi hotel bit će čista senzacija, upravo to što je nedostajalo na Jadranu.

Inače, CFO Čižmek je prilikom svog dijela izlaganja naglasio citiram:: "bitnu činjenicu koju investitori ne vide u bilanci, a to je revalorizacija imovine". I tom prilikom izjavio kako se to pitanje često spominje, pa ga očekuje i danas, te će rado na njega odgovoriti. Iznio je to na način skrivenog asa iz rukava za investitore i zvučao kao da želi da ga se to u dijelu Q&A pita. Ipak, pitanje je izostalo. Pa me eto zanima gdje je Udruga?

Zna li netko vise sto stoji iza ovog znakovitog poticaja clana Uprave da bude upitan o revalorizaciji imovine? 😉

Inače, CFO Čižmek je prilikom svog dijela izlaganja naglasio citiram:: "bitnu činjenicu koju investitori ne vide u bilanci, a to je revalorizacija imovine". I tom prilikom izjavio kako se to pitanje često spominje, pa ga očekuje i danas, te će rado na njega odgovoriti. Iznio je to na način skrivenog asa iz rukava za investitore i zvučao kao da želi da ga se to u dijelu Q&A pita. Ipak, pitanje je izostalo. Pa me eto zanima gdje je Udruga?

Zna li netko vise sto stoji iza ovog znakovitog poticaja clana Uprave da bude upitan o revalorizaciji imovine? 😉
[/quote]
Pa s obzirom na Zakon o turistickom zemljistu koji stize ne bi bilo nista cudno da turisticka trgovacka drustva revaloriziraju svoju imovinu.

U lipnju je jedan pbz fond kupio preko 170 tisuca dionica, drugi pbz fond daljnjih 33 tisuce, a kapitalni fond jos 11 tisuca. Svi u Top10.

U lipnju je jedan pbz fond kupio preko 170 tisuca dionica, drugi pbz fond daljnjih 33 tisuce, a kapitalni fond jos 11 tisuca. Svi u Top10.

je li bilo što prodaje unutar top10?

Nije

8. PBZ krati (to je ako se ne varam onaj američki fond). Kupuju značajne količine po višim cijenama, pa se malo kratilo po nižim uz dojam izrazito praznog bida tog dana sve do 35. Danas opet bid znatno debljii na 38, ali prodaja neide prenisko…..morat će prema 40 za veće količine

@Takamina
Ako su tocni podaci na mojedionice.com PBZ pod brojem 8 je krajem svibnja imao 1.392.023 dionica dok je krajem lipnja dosao do 1.545.730 dionica. Iz navedenoga zakljucujem da si je poziciju pojacao za cca 10% dakle ne cini mi se bas kao da rasprodaje vec da kupuje pa malo rusi pa kupuje…

Nitko u Top10 ne krati poziciju. Dapace, Pbz fond (sa USA skrbnickim racunima) na 8. mjestu je u medjuvremenu pojacao (neto) poziciju za jos 35 tisuca dionica. Prosli mjesec sveukupno neto 165 tisuca dionica vise. I to uz cinjenicu da prosli mjesec trezor uopce nije bio aktivan govori jako puno.

Sorry krivi izraz krati. Misao je bila da vjerojatno rade pritisak na prodaju da istresu drhtave i dokupe jeftinije.

New Report

Close