Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 61.758 | 11,792 | 5,22 | 5,26 | 0,77% |
Novi prijedlog Zakona o turističkom zemljištu.
Vaš link …
Ovako na prvu, odlično.
Tamo gdje su objekti postaje vlasništvo društva, formiranjem novih čestica.
Društva mogu otkupiti zemljište u kampu po cijeni koju odredi vještak, na zahtjev.
Naknada je duplo skuplja nego dosad. Nama bi to bilo max 30 mil kuna – dio koji je pod objektima.
Da se ide kupiti cijelo zemljište, cijena bi bila oko 1,2 mlrd kuna.
Vjerujem da sad idu prijedlozi u smjeru smanjivanja cijena i sl. ali bilo koje provedivo rješenje treba prihvatiti.
Evo prijedlog…
Novoinvestirane objekte ostavi pod koncesijom.
Tamo gdje se ide u investicije, kupi zemljište.
Spreman sam se odreći dividende ako ode u otkup zamljišta 🙂
Vaš link …
Ovako na prvu, odlično.
Društva mogu otkupiti zemljište u kampu po cijeni koju odredi vještak, na zahtjev.
Naknada je duplo skuplja nego dosad. Nama bi to bilo max 30 mil kuna – dio koji je pod objektima.
Vjerujem da sad idu prijedlozi u smjeru smanjivanja cijena i sl. ali bilo koje provedivo rješenje treba prihvatiti.
Evo prijedlog…
Konacno smo docekali da se (povoljno) razrijesi pitanje tur. zemljista. A kad se predlozeni Zakon usvoji, vrijednost valamara ce se znacajno povecati.
Vaš link …
Ovako na prvu, odlično.
Evo prijedlog…
fenomenalno ako se to riješi: država će dobiti lijepu lovu, a turističke firme ogroman kapital jer će moći odmah krenuti u širenje ponude i podizanje kvalitete, gradnju novih objekata i otvaranje novih radnih mjesta
Kreiran prvi zajednički indeks Zagrebačke i Ljubljanske burze – ADRIAprime, od par naših dionica u njega je ušla i RIVP
http://zse.hr/default.aspx?id=92811
na 39,40 kupuje se više od 3.000 dionica a onda lik stavi 9 dionica na prodaju na 39,50 što u prijevodu znači da mu je razlika “uspjeti ih prodati ili ne” ukupno 0,9 kn tj. manje od 1 kn ukupno??
U pola lipnja se nadoknadio manjak iz svibnja i svekupno su za sada bolji rezultati za nekih 200 tisuca nocenja..
na 39,40 kupuje se više od 3.000 dionica a onda lik stavi 9 dionica na prodaju na 39,50 što u prijevodu znači da mu je razlika "uspjeti ih prodati ili ne" ukupno 0,9 kn tj. manje od 1 kn ukupno??
Da, Netko prodaje, a netko će i kupiti, zamusli.
Ovo je još jedan u nizu zorangutan-style postova. Svi ovdje imamo real time gledalicu.
[/quote]
imam dionicu RIVP i moje je pravo komentirati manipulativno trgovanje istom .imaš li ti možda dionice RIVP?
Stiglo vrijeme kad možemo uživati u lijepim stvarima.
Stiglo vrijeme kad možemo uživati u lijepim stvarima.
Super izgleda, a i kamp kucice nose dosta dobar povrat..
Super izgleda, a i kamp kucice nose dosta dobar povrat..
[/quote]
Tek u zadnjoj fazi ide masa kucica kad se etablira kamp među ekipom i istekne postojeći zakup.
Imate video s obilaska objekata i dosta slika.
Naravno, booking odličan. Još malo pa ćemo razmišljati i o prihodima i sl…