RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nakon skinutih 6000 komada s prodaje, zadnji prodajni nalog koji se vidi je na 44 kn…do tamo je još oko 130.000 dionica, idealno za neki fond da potegne malo jače…

Evo sto mi je nejasno. Kolega zorangutan jako je osjetljiv na kategoriju “drukera” što se i vidi iz njegovog potpisa. Tim više mi je nejasno ovo postanje prodajnih naloga i molbi fondu da povuče?

Mislim čemu? Ako je dionica i firma kvalitetna te ljudi vjeruju u nju to će se ionako dogoditi (kao npr na PODR, ATGR, ADPL, pa i one manje likvidne poput KODT, CKML….) … čim vidim ovakve postove, odmah odustajem od ne kupovine spomenute dionice, nego i analize spomenute.

Ako nekome nije jasno zašto, samo da pripomenem da sam se upoznavao s tržištem kapitala kod sloma Agrokora, jer me uistinu zaimalo zbog čega je došlo do katastrofe. Pa sam počeo tada i čitati ovaj forum i proučio sve teme i uočito šprancu “sindikata” koji djeluje….

ima li kakvih promjena u top10?

http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:10

Nitko ne primjećuje da je samo 5% dionica uzelo dionice kao dividendu?!?!?
Čak ni Austrijanci nisu.
Poslije se nemojte žaliti da zašto trezor ne kupuje :). Ovako ih imaju dovoljno za 50 godina.

Po kojoj cijeni je CERP nudio dionice na otplatu?

http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:10
[/quote]

znam i ja gdje se objavljuje, zanima me je li netko usporedio podatke pa vidio eventualne promjene?

Na mojedionice se vidi top 10 i promjene (potrebna je registracija, a pretplata za dulju povijest)

neažurni su….ne možeš se pouzdati da su podaci točni i ravnati se po njima

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Nitko ne primjećuje da je samo 5% dionica uzelo dionice kao dividendu?!?!?
Čak ni Austrijanci nisu.

i bolje je da su dionice ostale parkirane u trezoru nego da su podijeljene dioničarima koji bi ih prodavali s finom zaradom kad bi cijena došla na 42-43 kn i tako štopali rast na više razine
ima li netko podatak koliko dionica još smije trezor kupiti do limita?

Bok, mislim da su išle za ispod 20 kn. Dali si im slao kakvu žalbu/molbu?

Meni po 25,xx. Ali dobio sam dodatni popust od 37% preko RAST-a.

zamalo 40000 dionica prođe u jednoj transakciji,netko za to plati više od 1,5 milijuna kuna a ovdje nitko ni riječ o tome??na drugim dionicama već bi bilo 50 poruka :-))

New Report

Close