RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 04:18
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,23
37.588
7,182
5,20
5,22
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Na ESB jos nista od dividende!?

Danas bi trebala dividenda sjesti na račune…??

SKDD sjele dionice.
PBZ lova još nije.
[/quote]

Kako sada prebaciti dionice (ovih 25% dividendnih) iz SKDD (vidljive su na računu) na brokersku kuću?
Hvala. Poz.

Gotovo…

odlično izgleda , gdje je to?
[/quote]

Valamar Marea Suites – Špadići, Poreč. Bivši apartmani ispod bivšeg hotela Luna (sada Pinija). 5 zvjezdica, 500-600 eura noć.

Imaju sve gledalice negdje gumb registracija gdje onda upišete koliko čega želite registrirati i nakon nekog vremena na SKDD na vašem računu se otvori opcija potvrdi registraciju koju trebate potvrditi sa PIN-om (ne lozinkom nego baš treba neki PIN koji se definirao kada je otvaran račun)

Tko izgubi dobitak dobije gubitak

Treba vam PUK koji ste dobili u SKDD-u.

Nemojte da registrira, tko zna koliko ima za prodati :)))

ma neka proda tko hoće, bar ovdje kupnje ne fali…ova sad cijena na burzi je ona po kojoj su obračunate dionice u obliku dividende i sad fondaši čekaju one rijetke koji će im prodati po “nabavnoj” cijeni….po meni će to kratko potrajati, a onda se cijena diže na 40-41 kn i tu će pokupiti što se bude moglo pa onda opet malo gore…dugo je ljeto 😉

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Riješeno… jedino što se svaki put mora tražiti novi PUK od SKDD (sa starim mi nije prolazilo).
Hvala.

Treba vam PUK koji ste dobili u SKDD-u.

OFF topic…. FIMA vrijednosnice – gledalica ne radi samo kod mene ili?

fondovi gube strpljenje -15.000 dionica počišćeno je s prodaje,

Valamarovi hoteli dobitnici najprestižnije turističke nagrade na svijetu

na kupnji je 2700 komada na 40 kn
na prodaji 1500 komada na 40,10 ,a liku se toliko “žuri prodati” da ne želi dati 10 lipa jeftinije nego će držati nalog mjesec dana na tek neznatno skupljoj cijeni? nevjerojatna tvrdoglavost

New Report

Close