Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,08 | 84.933 | 16,733 | 5,06 | 5,12 | -0,39% |
ovo što sad gledamo je prihvaćanje nove realnosti od strane ulagača tj nove razine cijene od 4x kuna.dokle će taj x rasti ja ne znam ali do 8.mjeseca očekujem +10% na ovu cijenu . vidjet ćemo jesam li pogodio ili promašio
ps ntko skida po 2000 s prodaje.41 kn ako ne danas,onda pada idući tijedan
Da ne trazim, koji dan je isplata dividende na racun ?
Trebalo bi do 7 lipnja.
Dioničarima Društva koji to budu željeli četvrtina pripadajuće dividende moći će biti isplaćena u pravima – dionicama Društva.
Nisam dobio nikakav upitnik da li želim isplatu dijela dividende u dionicama. Očito mi je promaklo. Možda je zapelo na pošti. Da li ste Vi dobili?
Dioničarima Društva koji to budu željeli četvrtina pripadajuće dividende moći će biti isplaćena u pravima – dionicama Društva.
Nisam dobio nikakav upitnik da li želim isplatu dijela dividende u dionicama. Očito mi je promaklo. Možda je zapelo na pošti. Da li ste Vi dobili?
Trebate si ga sami isprintati i mail-ati SKDD-u potpisanoga poskeniranog. Na Valamarovoj stranici je prazan upitnik, a na moj SKDD možete skinuti poluispunjeni.
Valamar Obertauern, udruga dioničara spominje da ne dobijaju odgovor od uprave koliki je trošak stjecanja. U godišnjem izvješću za 2018. kao Bilješka 37b se spominje da je trošak stjecanja 17,5 mil kn, uz preuzimanje duga od 53 mil kn, a tako se i vodi u tablici ulaganja- Bilješka 17. Ukupno ne izgleda uopće puno, ako nije bilo nekih dodatnih plaćanja osim troška savjetnika koji je naveden od 800 tis kn koje nikad nećemo saznati. meni tu jedino fali koliki on ostvaruje prihod, to ćemo saznati na kraju ove godine.
Kolega, obavijest (izjavu) o tome je slao SKDD još 16.05. i nalazi Vam se u izvještajima na Vašem računu pri SKDD-u … trebali ste mailom primiti obavijest da je izrađen novi izvještaj pa onda pogledati u SKDD o čemu se radi …
Imate link ovdje: http://www.udruga-dionicara-valamar.com.hr/2019/05/23/promjene-u-knjizi-dionicara-22-05-2019/
Meni je izjava dostupna na skdd-u kroz e-račun. Već je sve popunjeno. Treba dodati mail, telefon, potpisati i poslati SKDD-u. A može se izjava skinuti i s Valamarovih stranica[/url] i onda poslati SKDD-u
Valamar Obertauern, udruga dioničara spominje da ne dobijaju odgovor od uprave koliki je trošak stjecanja. U godišnjem izvješću za 2018. kao Bilješka 37b se spominje da je trošak stjecanja 17,5 mil kn, uz preuzimanje duga od 53 mil kn, a tako se i vodi u tablici ulaganja- Bilješka 17. Ukupno ne izgleda uopće puno, ako nije bilo nekih dodatnih plaćanja osim troška savjetnika koji je naveden od 800 tis kn koje nikad nećemo saznati. meni tu jedino fali koliki on ostvaruje prihod, to ćemo saznati na kraju ove godine.
Prije Valamara…
Obertauern ima prihod 2.1 mil€, ebitda 500.000€.
Prije Valamara…
Obertauern ima prihod 2.1 mil€, ebitda 500.000€.
[/quote]
Ako može link / informacija gdje se vidi ovaj podatak?