Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 36.716 | 7,004 | 5,24 | 5,26 | -0,38% |
Da, gospodo ali usporedjivati Belgiju i Hrvatsku je isto kao Mercedesa i yugo 45. Usporedite njihov standard, place, trziste kapitala, pa stavite u isti kos s nama.
Dobili ste par činjenica a ne analize. Uspoređujte kako vam drago.
izgleda da fondovi do daljnjega neće kupovati preko 40 kn….s druge strane, kad dođe ex.div.day cijena će pasti za tu 1 kn, možda i više….prodati prije srijede ili čekati, trejdersko je pitanje sad?
U medjuvremenu smo vec cjenovno pali za iznos dividende, nije trebalo cekati bas ex-div day. Svejedno.
U medjuvremenu smo vec cjenovno pali za iznos dividende, nije trebalo cekati bas ex-div day. Svejedno.
meni izgleda da će to u srijedu završiti oko 38 kn.će da vidimo
Da, ali i dionica je narasla za 5-6 dividendi (ca 1 kn
meni izgleda da će to u srijedu završiti oko 38 kn.će da vidimo
[/quote]
Ne bi trebalo. Prilicno je znacajan otpor na 39. Moglo bi i u suprotnom smjeru, odluce li tako fondovi.
[/quote]
bojim se da će u srijedu kupnja samo nestati i da će krenuti prodavanje po “daj što daš”
ima li se gdje za pročitati nekakav rezime sa skupštine?
može li mi netko potvrditi: kupnja dionice danas daje dividendu,a ako prodam sutra svejedno dobivam ja dividendu a ne onaj tko kupi od mene? hvala
može li mi netko potvrditi: kupnja dionice danas daje dividendu,a ako prodam sutra svejedno dobivam ja dividendu a ne onaj tko kupi od mene? hvala
Tako je. Kupiš li danas pa prodaš sutra, dobit ćeš dividendu.