Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 36.716 | 7,004 | 5,22 | 5,26 | -0,38% |
Ispod 40 kuna ostale su smiješne količine…a apetiti fondova za ovom dionicom su ogromni. Može li na ljeto na 50 kn?
smiješno pitanje, pa nije dionica organizam sa vlastitim umom.
Može na koliko god ju netko odluči napucati(ili srušiti).
Ono što je meni bitno je da se stvarna vrijednost kompanije povećava,a s vremenom će cijena doći na svoje.
Investiranje je stvarno lagano i jednostavno ako kupujete dobre kompanije po dobrim cijenama.
realno cijena je sad ispod 37, jer sadrži 1 kn dividende još 10ak dana. uglavnom trend je potpuno promjenjen. saznajem da je booking ipak iznad očekivanja. vidi se i po cijenama na službenoj stranici
9300 komada provocira na 38,30 kn….da vidimo hoće li neki fond zagristi mamac?
fondovi to fino čiste….ne bi me iznenadilo da cijena do ex.div.day dođe na 40 kn jer kad se kupovna cijena smanji za dividendu opet je ulaz po jeftinih cca 39kn
Mnogi gosti su spojili Uskrs i 1. maj.
Rezultati su iznad svih očekivanja i to je odlično, lijepa uvertira u špicu godine.
Na mnogim lokacijam takve gužve nisu viđeni nikada izvan “špice” glavne sezone.
ako je mogla 4.9.2017. na 48,01kn , tko kaže da ne može na ljeto iznad 50 kn, a isto tako tko kaže da ne može i iznad 62 kn, ????
fondovska ralica očistila je malo prije još cca 20.000 komada s prodaje…
raste malo sporije od mojih očekivanja ali pomak je vidljiv tj. odljepljivanje sa samog dna. do 40 kn kada prođe dividenda ne smatram značajnijim rastom. Očekujem stabilizaciju između 44 i 46 kn u roku 2 do mjeseca a onda prema rezultatima u rujnu je moguć i pravi rast a to je sve iznad 48.60 kn to jest ATH. Potencijali kompanije su značajni. Smanjivanje pdv a je važna stvar, dolazi preuzimanje Hvara sa mirovincem PBZ CO. Mozemo biti uvjetno zadovoljni u ovom času. Trezor treba kupovati.
raste malo sporije od mojih očekivanja ali pomak je vidljiv tj. odljepljivanje sa samog dna. do 40 kn kada prođe dividenda ne smatram značajnijim rastom. Očekujem stabilizaciju između 44 i 46 kn u roku 2 do mjeseca…
Do 40 kn je jedva 22.000 dionica. To fond skine u sekundi, ali im se ne žuri jer se nadaju da će se još tko staviti na prodaju ispod 40 kn. Ne dajte im jeftino dionice jer kad dođe sezone bit će RIVP na razinama koje barikb spominje.
Porast cijene od 10 Kn u ovoj godini znači i 25 milijuna kn bonusa u dionicama upravi i mgmt-u.
Nije loše 🙂