RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 05:08
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,26
31.473
5,986
5,24
5,26
-0,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Kako sad to, turista više nego lani a investitori očekuju lošiju sezonu? Valamar dobro puni, pogotovo u objektima s više zvjezdica. Kako sad to, pa investitori su očekivali lošije punjenje? Ili je možda ipak pad cijene rezultat sumanute prodaje koja nema veze sa fundamentima? Moj tip je taj razlog.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/za-uskrs-se-ocekuju-prvi-veliki-dolazak-turista-i-guzve/2079552.aspx

Sezona ce biti losija,po meni definitivno,prema finacijskim rezultatima,odnosno profit ce biti manji.Ocito je to i iz revizija vecih analiticara ,odnosno velikog pada ciljane vrijednosti ove dionice sa oko 48 kuna na 40 kuna.Dakako ,ja mislim da je i tih 40 kuna debelo precjenjeno.
Ja vjerujem da kada se pojavi veca kupnja ,da ce se netko od "vecih istresti po kupnji"!
[/quote]

Sve se skida sa aska. Bisakovi kad će to istresanje po bidu?

Sad nije vazno prodaju li bureci. Vazno je tko kupuje. Obzirom na lijepi volumen vec dosad, izgleda da su kupci opet fondovi. A to je onda odrziv rast, jer je interes za rastom jako velik. Fondovi su se nakrcali na i oko dna, pa im je interes ovaj rast, a utemeljen je na realnim ocekivanjima od sezone koja se i obistinjuju uskrsnim brojkama.

Najava sjednice Uprave
Valamar Riviera d.d. sa sjedištem u Poreču, Stancija Kaligari 1, OIB 36201212847 (dalje u
tekstu: Društvo), LEI: 529900DUWS1DGNEK4C68, matična država članica: Republika
Hrvatska, ISIN: HRRIVPRA000, vrijednosnica: RIVP (RIVP-R-A), kotacija: Službeno tržište
Zagrebačke burze, sukladno članku 129. Pravila Zagrebačke burze d.d. objavljuje da će se
sjednica Uprave Društva na kojoj će se utvrđivati nerevidirani konsolidirani i nekonsolidirani
tromjesečni financijski izvještaji za prvo tromjesečje 2019. godine, održati dana 29.4.19

Skoro 14.000 komada skinuto je sada s prodaje! (sve što je bilo do 37,70 kn).
Do 41 kn trenutno je oko 41.000 dionica….

Ignore: KressoM, delux

Još 25.000 komada po 37,70 kn!

https://istarski.hr/node/56140-porec-istarski-rekorder-blagdanskog-vikenda?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena%2bprometa
šta mislite, gdje su svi ovi spavali ?

Na prodaji na 37,70- 38 kn je 22.455 dionica…i sad je došao kupovni nalog na tu količinu na 38 kn!

@forumas
Da, da sigurno ce tako biti. Jer po 20 000 komada kupuju oni koji ulaze na temelju foruma i par clanaka. Ima logike.
Mora da ti je @bisakovi prijatelj..

rast je na vrlo visokim prometima. očito kupce brinu dovoljne količine. trezor je u fazi kada ne smije kupovati prije izvješća. poslije izvješća nadam se da će trezor opet kupovati na ovim valuacijama. sadašnha cijena znatno je ispod prosječne cijene po kojoj je trezor kupovao 2018.g.

Danas je bilo stvarno ok. Vidjet cemo hoce li se trend nastaviti….

cini mi se da ce izvjesce biti dosta dobro inace se nebi grabilo ovako brzo rekao bi do 40kn ko metak a onda natezanje za više do vrhunca ljeta. (3 kvartala)
ps. kad vec komentiram imam neki predosjecaj da se polako javlja i strani interes za trenutno jeftinu robu
a u prilog sezoni (rastu) trenutno idu i ove talibanske petarde i to dobar postotak..

Dobra sezona,dobra dividenda ,niska cijena dionice,izlazak velikog dioničara(fonda),transparentnost firme,velika likvidnost dionice sve su to razlozi zasto kupiti rivp.Neka neko nastavi ovaj niz zasto kupiti rivp.Sve ispod 40kn dobra je kupnja ali mislim da je za to jos malo vrimena.

New Report

Close