Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,26 | 31.473 | 5,986 | 5,24 | 5,26 | -0,38% |
gosti su tu, po mojoj procijeni po gradu ih seta isti broj kao i prosle godine, jedino vidim manje kineza a vise ostalih. Na dr. stranu to je moj grad a svaka destinacija je drugacija tako da nemogu govoriti u globalu.. o kojem se gradu radi nebih, samo da je dalmacija.
kolike su šanse da se cijena dionice do ljeta vrati na 40 kn?
Prateći trgovanje zadnjih dana vidljivo je da nalozi s manjim količinama idu po bidu, a veći po asku.
Od značajnijih promjena u portfelju valja izdvojiti djelomičnu realizaciju dobitka na poziciji Arena Hospitality Group i zamjenu za Valamar Rivieru koja je u posljednje vrijeme pod nezasluženim prodajnim pritiskom. Time je zadržana izloženost turističkom sektoru, od kojeg i ove godine očekujemo izvrsne rezultate, od oko 18% portfelja.
(iz objave jednog od vodećih fondova)
ožujak 2019. op.
DA !
sad sam tek vidio da je jutros oko 11sati prošlo 57.000 dionica po 35,50 kn (2,02 mil.kuna) ! netko lijepo sakuplja 🙂
probilo je 36
na gledalici je 20-a prodaja na 39 kn.do nje ima još samo 45.000 komada. kakva suša je nastala na prodaji,ko da je usred ljeta
Ovdje je rast evidentan ali ne nagli rast i uz pojedinu korekciju i uz velike promete.Sjetite se korfa i pocetak rivp.
hvala za dobre želje,
vjerovatno ču prodati kad cijena bude 150 kn ili možda 200 kn ( ovo je za mene mirovinska investicija )
kad napravite ili kupite kuću sigurno je nećete prodati za par mjeseci ili godinu dana
Ako su dobre pare u pitanju, što da ne 😉