RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 05:38
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,26
31.473
5,986
5,24
5,26
-0,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

gosti su tu, po mojoj procijeni po gradu ih seta isti broj kao i prosle godine, jedino vidim manje kineza a vise ostalih. Na dr. stranu to je moj grad a svaka destinacija je drugacija tako da nemogu govoriti u globalu.. o kojem se gradu radi nebih, samo da je dalmacija.

kolike su šanse da se cijena dionice do ljeta vrati na 40 kn?

Prateći trgovanje zadnjih dana vidljivo je da nalozi s manjim količinama idu po bidu, a veći po asku.

Ignore: KressoM, delux

Od značajnijih promjena u portfelju valja izdvojiti djelomičnu realizaciju dobitka na poziciji Arena Hospitality Group i zamjenu za Valamar Rivieru koja je u posljednje vrijeme pod nezasluženim prodajnim pritiskom. Time je zadržana izloženost turističkom sektoru, od kojeg i ove godine očekujemo izvrsne rezultate, od oko 18% portfelja.

(iz objave jednog od vodećih fondova)
ožujak 2019. op.

DA !

Slaba je ponuda do 36 kn, mogla bi ljestvica uskoro prema gore.

Ignore: KressoM, delux

nalog od 6000 udario je malo prije po prodaji. moglo bi već danas probiti 36 kn?

sad sam tek vidio da je jutros oko 11sati prošlo 57.000 dionica po 35,50 kn (2,02 mil.kuna) ! netko lijepo sakuplja 🙂

probilo je 36
na gledalici je 20-a prodaja na 39 kn.do nje ima još samo 45.000 komada. kakva suša je nastala na prodaji,ko da je usred ljeta

Ovdje je rast evidentan ali ne nagli rast i uz pojedinu korekciju i uz velike promete.Sjetite se korfa i pocetak rivp.

Trezor prestao kupovati? Dugo nema obavijesti.

hvala za dobre želje,
vjerovatno ču prodati kad cijena bude 150 kn ili možda 200 kn ( ovo je za mene mirovinska investicija )
kad napravite ili kupite kuću sigurno je nećete prodati za par mjeseci ili godinu dana

Ako su dobre pare u pitanju, što da ne 😉

New Report

Close