RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 11:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,26
51.192
9,738
5,24
5,26
0,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Summit 16+1 u Valamarovim hotelima.
ekstra potrošnja i promocija.

MICE Dubrovnik.

Ovo s mazdom podsjeća na mercedesa od prije par godina.
Izgleda da nisu čuli za krizu i propast dole

Bisakovi zašto ste se odlučili baš za Valamar kao potencijalnu
investiciju, što vas je privuklo baš ovoj kompaniji i što mislite
kako je kompanija vođena i kakva joj je perspektiva i hrvatskom turizmu u kojem
je baš Valamar sa 56.000 kreveta tržišni lider.

@Barikb:
Nista me ne privlaci RIVP na ovoj cjenovnoj razini kako sam vise puta obrazlozio.
Mislim (kao udruga dionicara) da se tvrtka previse zaduzuje .
@Elmaestro:
Ako Vas nije briga sto ja pisem i to nije tocno,zasto me komentirate?
Cemu strah za Vasu investiciju ako je dobra?
I tek uzgred,na gotovo svim dionicama o kojima sam pisao ,bio sam u pravu ,bilo da je cijena znatno pala (kao ovdje) bilo da su firme bankrotirale!
Ovdje je cijena pala 30% kada sam poceo pisati da je precjenjena!

Bisakovi i dalje mislite da je precijenjena? Koji vam je target za ulazak? Evo moj je bio 33,50.

Što se tiče duga trošak je oko 2%. Lako je vidjeti u financijskom izvješcu rashode za dug. Marea Suites 5* Poreč ne pada sa neba . Niste baš dobar prognozer jer ste prognozirali duboko ispod 30 kn. Ali cijena raste vec danima bisakovi, to ipak nikako nije u skladu sa vašim očekivanjima. trend se promjenio upravo je suprotan sa vašim mišljenjem

,,, cca 500.000 kn do 37 kn, to se pojede u zalogaju, ide brzi povratak

Sun Tzu – [b]Umijeće Ratovanja[/b] & George S. Clason - [b]Najbogatiji čovjek u Babilonu[/b] vrijedi pročitati

Što se tiče duga trošak je oko 2%. Lako je vidjeti u financijskom izvješcu rashode za dug. Marea Suites 5* Poreč ne pada sa neba . Niste baš dobar prognozer jer ste prognozirali duboko ispod 30 kn. Ali cijena raste vec danima bisakovi, to ipak nikako nije u skladu sa vašim očekivanjima. trend se promjenio upravo je suprotan sa vašim mišljenjem

Provjerite,molim Vas.Napisao sam kada je dionica bila 45 kuna da ocekujem da ce ici prema 30 kuna!!!Ako makroekonomske vijesti budu lose za turisticku sezonu da moze pasti na razinu oko 25 kuna ,a mozda i do 20 kuna!Dionica je bila na 32 kune sto je gotovo potpuno pogodeno,zar ne?Koliki je pad od 45-46 kuna na 32 kune u postocima?
I da ,dionica bi isla ispod 30 kuna da Trezor nije kupovao.
Sto ste Vi prognozirali na 45 kuna,svatko moze provjeriti!
I dalje mislim da ce dionica ove godine na 30 kuna ili nize!Mozda se varam ,ali neka ostane zapisano!

Bisakovi i dalje mislite da je precijenjena? Koji vam je target za ulazak? Evo moj je bio 33,50.

25 kuna i nize!

25 kuna i nize!
[/quote]
Zahvaljujem. Zadnje kupljeno 5.325 komada na 33,50. Neka ostane zapisano da vidimo da li je bila dobra kupnja i koliko ste bili u pravu/krivu sa čekanjem 25 kuna i niže.

I tek uzgred,na gotovo svim dionicama o kojima sam pisao ,bio sam u pravu ,bilo da je cijena znatno pala (kao ovdje) bilo da su firme bankrotirale!
Ovdje je cijena pala 30% kada sam poceo pisati da je precjenjena!

Ajde kolega molim vas odite na index.hr i pisite protiv HDZa da i njih srusite barem 30% i da izvucete ovu zemlju iz gliba,jedino nas jos vi mozete spasiti:)

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

I dalje mislim da ce dionica ove godine na 30 kuna ili nize!Mozda se varam ,ali neka ostane zapisano!

Ove godine će te se žestoko prevariti. Samo dvije riječi: porezna olakšica (neka ostane zapisano 😉 )

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

New Report

Close