Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,21 | 247.181 | 47,426 | 5,20 | 5,22 | 0,00% |
Zadnjih par dana lijepo se čisti oko 34 kn. Bilo bi normalno da s približavanjem sezone cijena krene prema 40 kn…
Cijena prije točno dvije godine je bila 44 kn. Teško je bilo za povjerovati, a kamoli predvidjeti da se može dogoditi ovakav pad. Dakle pad je dramatičan i traje jako dugo. Možemo konstatirati da pravog oporavka još uvijek nema, a 10 20 ili 50 lp su potpuno beznačajni pomaci u cijeni. Oporavak pravi bi bio čišćenje barem do 40 kn a to za sada možemo samo sanjati. Zašto ga nema mene zbilja čudi svaki dan iznova, samo promatram bez ikakvih emocija i očekivanja. Nakon dividende tj. zamjene dijela dividende za dionice i prema špici sezone moralo bi ići prema više jer ovo je dno dna. Kao da se prodaju dionice pred stečajem a ne najveća turistička kuća sa odličnim FI. Strpljeni spašeni. Većinski je mjenjao dionice za dio dividende do sada. Mirovinski fondovi nula bodova uhljebi I. kategorije.
@barikb
a zobg čega bi dizali cijenu? njima je odlično skupljati na ovim razinama, gdje ćeš bolje! da ti imaš toliko para kao kupci, ti bi radio isto.
btw. na 33,70 je skriveni kupovni nalog, tamo ima preko 27.000 komada na kupnji
@tovarish
Kako znate puni iznos skrivenog naloga?
Koliko sam pratio nova pravila, minimalno vidljivo mora biti 5% ukupne kolicine i postoji max. iznos?
Pitam da prebacim i ja na vidovitu gledalicu. 🙂
Trenutno koristim Agram i nemaju carbnu kuglu.
@narko
Hvala! Bas sam danas uhvatio gledalicu kad su se otvorili nalozi.
Zanimljivo trgovanje danas na RIVP. Nakon dugo vremena bid jaci od aska. Bit ce zanimljivo pratiti tko se to ukljucio.
“09. 04. 2019., New York – Zagrebačka i Ljubljanska burza održale su prvo predstavljanje svojih tržišta i izdavatelja u SAD-u…
Uz uprave obiju burzi, ulagateljima su se predstavile hrvatske kompanije AD Plastik d.d., Arena Hospitality Group d.d., Atlantic Grupa d.d., Podravka d.d. i Valamar Riviera d.d. te slovenske kompanije Krka d.d., Petrol d.d. i Triglav Grupa d.d.
Vodeće hrvatsko nezavisno investicijsko društvo Intercapital sudionicima događanja predstavilo je hrvatsko i slovensko tržište te njegov potencijal, a kompanije su u konačnici održale više od 60 individualnih sastanaka s američkim ulagateljima…”
http://www.zse.hr/default.aspx?id=91575
Pozdrav
16 predsjednika vlada + kineski predsjednik u Dubrovniku.
Koliko ih spava u Valamaru Collection Dubrovnik Presidentu 5* ?
Ja samo čekam kad će blitzkrieg da pobere u hipu sve ove što su se usidrili na 35 kn.