RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 13.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,22
70.380
13,478
5,20
5,22
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Jel ide tko na skupstinu?

Ne očekujen nikakve značajne pomake na ovoj dionici u dogledno vrijeme.
Stagnacija tamo do 7 mjeseca kada će se početi ocrtavati obrisi sezone.

Imam RIVP. Nije nagovor na kupnju ili prodaju.

Jel ide tko na skupstinu?

Nazalost ni ove godine necu moci ali se nadam da ce netko od kolega javiti dojmove iz prve ruke.
Bio sam prije 3 godine i mogu reci da mi je bilo bas ugodno, a ni rucak nije bio za bacit. 🙂

skidanje sa aska 19.000 komada po 34 kn. Donedavno su ove količine išle samo bidu.

čudo jedno kako cijede dionice malim ulagačima oko 34 kn. kad završe s time napucati će rivp u mjesec dana preko 40 kn.imho

najvećim dioničarima, ali i ostalima najviše se isplati da ostane niža cijena do datuma zamjene dividende za dionice, a taj datum više nije daleko.

Ja stvarno rijetko pišem, ali malo mi ide na živce čitati postove sa drukanjem na rast cijene. Imam solidnu zalihu RIVP i želio bih da ode preko 40, no malo mi gube kredibiltet g Barikb i slični koji pišu samo pozitivno. Jednostavno samo sam htio napisati da mi je to djetinajsto; ko vrtićka djeca. Eto, samo to

P.S. moj prvi post od 2015 🙂

https://novac.jutarnji.hr/aktualno/veliki-gaf-turskog-ministra-koji-bi-mogao-vratiti-njemacke-turiste-na-hrvatsku-obalu/8646959/

Hehehe.. kakva turska, pored nase obale 🙂

Šta drugo reć nego “hvala”. Takav gaf ni naši ne mogu napravit, pogotovo pred početak sezone.
Iako, ja se za Valamar ne brinem. Uostalom, ti “budget” gosti će zaobić Valamar, al dobro je to za hrvatski turizam. Čak vjerujem da će se gosti zbog toga prije odlučit za Europu, nego za Egipat ili Tunis. Kako god okreneš, dobra vijest za nas.

Oni koji se ne sjećaju prošlosti, osuđeni su da je ponavljaju.

Totalna depresija, nitko vise nista ni ne pise.

Jedan indikativan podatak. Od 27.2. do 22.3. je protrgovano 614.034 dionice, a Valamar je kupio 152.500 ili 24,8%. Očito ima više zainteresiranih na ovim razinama dok se još može.

http://www.poslovni.hr/media/forum-user-upload/files/d8/d8f35c20d6dc5adbe61f6a96896bea23_ZbFKDZl.pdf

20,7 milijuna kuna za 28 000 kvadrata na A+++ lokaciji u Makarskoj
I tata bi sine !

New Report

Close