RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 24.11.2024. u 12:57
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
87.611
16,719
5,20
5,24
-0,76%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Opet belosvetske zavjere i urote..koja je bitnost 100 dionica koje nisu prošle po 35.80 jer ih je netko maknuo u zadnji čas.. Koji bi to bio manevar i s kojom svrhom. Vaš je rezon, da jw netko manevrom Lea Messija izmanipulirao cijelo današnje trgovanje sa 100 dionica. Mislio sam da su ovakve storije prolazile 2008..kad eto i 2018 te..nema mam pomoći…

No pain no Game

A otkud znate da je u pitanju bilo 100 dionica? Da nije to bilo vasih 100 dionica? Joj, joj…

Sad kad je Fed ponovno podigao kamatnjake mogli bi i ameri jos malo srezati svoj portfelj pa nesto jos prikratiti za kraj godine..Ili mozda je akcija krenula vec jucer i nastavak danas.Upravi u svakom slucaju pdgovara niski start dionice za pocetak 2019. A koliko ono love iznosi bonus od 2% upravi od povecanja trzisne kapitalizacije dionice? Bome poprilican iznos…

A otkud znate da je u pitanju bilo 100 dionica? Da nije to bilo vasih 100 dionica? Joj, joj…
Vi se šalite? otkud znam? Pa pratio sam trgovanje i vidio..ne igram se s takvim brojem dionica…

No pain no Game

Vi se šalite? otkud znam? Pa pratio sam trgovanje i vidio to…ne igram se s takvim brojem dionica…

No pain no Game

Da li njihov bonus od tih 2% za trzisnu kapitalizaciju znaci da ako je cijena npr. bubam bez veze na kraju 2018 godine 35kn * broj dionica = 4,2 milijarde kn, a cijena na kraju godine 40kn * broj dionica = 4,8 Mkn da je bonus u dionicama 12 mil kn ili 300.000 dionica svakom? Prema tome bi na godisnji rast od 15%, oni dobili bonus 0.25% firme ? Hmmmm, ili nesto krivo racunam ili sam presiromasan da bi mogao razmisljati o takvim iznosima.

To bi onda znacilo i da u biti nece biti veceg rasta cijene dionice jer bi se u tom slucaju iznosi bonusa popeli na astronomske visine, ali i da bi cijena dionice trebala biti stabilna. Mislim ne znam, nemam dionice, ali razmisljam sta bi bilo dobro kupiti i da li bi uopce bilo pametno uloziti jer koliko vidim ovdje svi gube, samo banka dobiva 😉

Ako poraste na 45…to je nekih 50…60 milijuna kn u trezorskim dionicama….znači dobiju ove sto sad kupuju trezorom, imaju moratorij valjda 4 g…a trezor onda dalje kupuje novcima firme. Zar nije to sjajno?? Mislim dobro je za nas dioničare ako cijena poraste no mislim da nije dobro za firmu…to znači da lova curi…

No pain no Game

Da li njihov bonus od tih 2% za trzisnu kapitalizaciju znaci da ako je cijena npr. bubam bez veze na kraju 2018 godine 35kn * broj dionica = 4,2 milijarde kn, a cijena na kraju godine 40kn * broj dionica = 4,8 Mkn da je bonus u dionicama 12 mil kn ili 300.000 dionica svakom? Prema tome bi na godisnji rast od 15%, oni dobili bonus 0.25% firme ? Hmmmm, ili nesto krivo racunam ili sam presiromasan da bi mogao razmisljati o takvim iznosima.

A sta kad je cijena dionice manja na kraju godine, jel onda vraćaju nazad od svoje imovine 🙂 ili samo bonus se dobiva 🙂

Pa to ti je otprilike kao i ovi menađeri u fondovima i bankama, bonus zagarantiran kod rasta a za ostalo ce se pobrinuti trezor.😏

Roger nemojte se pravit naivni?
Priznajte onih 100 kom je bilo vaše 😀

Vi se šalite? otkud znam? Pa pratio sam trgovanje i vidio to…ne igram se s takvim brojem dionica…
[/quote]

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Zasto drustvo, koje se svake godine sve vise i vise zaduzuje, isplacuje toliku divku i jos k tome otkupljuje dionice????

pa sada ste vec preko 2,6 milijardi za slijedecu godinu, a EBITDA nece ici preko 800 milja

previse riskantno, pogotovo za ovaj dio ciklusa, sto cem im ostati za slijedeci….

New Report

Close