RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 20.11.2024. u 12:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,22
113.062
21,654
5,24
5,26
-0,76%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Citao sam malo eclecticu sa pocetka sa Korf pa Rivp pa me zanima koja je u biti varijanta sa Jadran Crikvenica? Zasto recimo nema interesa za kupnjom Jadrana, a bilo je za Rivp? Sta nije tada bila slicna situacija i sa rivp kad ju je valamar kupio ili to krece tek kad se ozbiljan novac ukljuci u kupnju dionica?

Kolega lebowski,vjerojatno sam jedan od indirektno spomenutih pa mogu reci da sam kupio 2500 tis.kom na cc.31.50 i prodao na cc.34kn te jos uvijek vjerujem da matematickim izracunom koristeci se spomenutom teorijom eliotovih valova cijena dostize 30kn u periodu od max.3 mjeseca.Tada i u tom slucaju kupujem 10 tis.komada rivp..zivi bili pa predvidjeli.🤔

Baš me zanima što mislite o ovom postu? Postoji li uopće mogućnost da netko misli drugačije od mene? Prvi dio je vrhunski, sve govori…
[/quote]

Ja mislim da je kretenarija, al ne radi laprdanja o zaradi ili gubitku nego filozofiranju oko nečeg o čemu doticni, gotovo sam siguran, nema pojma. On zna da se broje neki valovi, čak i možda koliko je uzlaznih i korektivnih i razumije koncept, al u stvarnosti ga ne zna primijeniti.

Naime EW se koristi za indekse, a ne pojedinačne dionice jer sutra da primjerice Valamar objavi ili netko treći da su mu lažirana izvješća cijena će pasti 80 ili 90%, a onda EW radi ko Crnogorac za ljetnog dana u ladovini… dakle, hej, haj, gluperaj!

Volio bih da me spomenuti demantira javnom objavom svojih EW črčkarija.

Kolega lebowski,vjerojatno sam jedan od indirektno spomenutih pa mogu reci da sam kupio 2500 tis.kom na cc.31.50 i prodao na cc.34kn te jos uvijek vjerujem da matematickim izracunom koristeci se spomenutom teorijom eliotovih valova cijena dostize 30kn u periodu od max.3 mjeseca.Tada i u tom slucaju kupujem 10 tis.komada rivp..zivi bili pa predvidjeli.🤔

Da, svi koji se kunu u tehničku analizu, Eliot valove i Križ smrti, kao i svi koji javljaju što su kupili i što prodali par dana kasnije nego što se to dogodilo. Što se mene tiče, dabogda se obogatili.

Nije mi jasno zasto trubite stalno i iznova koliko je Rivp dobra firma. To je neupitno i nitko ne dovodi to u pitanje. Izjave boli me briga kolika je cijena, ja sam na duge staze je vrlo neozbiljna za bilo kojeg investitora. Svi smo tu radi cijene dionice, nemojte se zavaravat. Samo za info: nije rivp jedina dionica koja vrijedi na zse. Samo dvije dionice imaju cijenu vecu od cijene na pocetku godine i ne nije rivp. Dakle zapitajte se da li ste investitor ili ste slijepo zaljubljeni pocetnik

Trenutno se malo Eliot nasukao…ali stize tsunami, mama svih valova 🤔

No pain no Game

Moj bariq, znam da si ekstatičan, ali nije ovo rulet…trend nije narušen, duga je godina pred nama..pusa

No pain no Game

Vjerojatno nema veze (a možda ima) , ali S&P 500 je pao ispod 2.600 bodova, a to prema svemu sudeći znači da je na Wall Streetu nastupila ozbiljna korekcija što god tko o tome mislio.
https://www.google.com/search?q=s%26p+500&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b
Gledaju li to dotični amerikanci vlasnici Valamar dionica skroz je izvjesno da će se početi dodatno povlačiti, ne samo iz ove dionice, nego iz mnogih diljem svijeta.

Nije mi jasno zasto trubite stalno i iznova koliko je Rivp dobra firma. To je neupitno i nitko ne dovodi to u pitanje. Izjave boli me briga kolika je cijena, ja sam na duge staze je vrlo neozbiljna za bilo kojeg investitora. Svi smo tu radi cijene dionice, nemojte se zavaravat. Samo za info: nije rivp jedina dionica koja vrijedi na zse. Samo dvije dionice imaju cijenu vecu od cijene na pocetku godine i ne nije rivp. Dakle zapitajte se da li ste investitor ili ste slijepo zaljubljeni pocetnik

A sto ako netko od mjesecne place odvaja redovno odredjeni iznos i dugorocno stedi s planovima o mirovini? Zasto bi takvoj osobi bila bitna kratkorocna cijena? Dapace, bolje je da je cijena niza pa da se sa manje ulozenog ostvari veci dividendni prinos, a sama cijena moze komotno rasti kroz neki duzi period.
Naravno da bi bilo lijepo da kad nesto kupis da cijena eksplodira, pa prodas, pa kupis nesto drugo i tako u krug ali budimo ozbiljni, takve situacije su rijetke i uglavnom je opci val trzista puno jaci nego val pojedine dionice. Tako da ne moramo svi panicariti oko ovog trenutnog pada cijene. Iskreno realna ekonomija, potencijalni zastoj i trgovinski rat itd su mi puno veca briga nego cijena RIVP-a jer dok god poslovanje ne usporava ovdje mi je vrlo ugodno bez obzira kolika trenutna cijena bila jer ne bih prodao ni na 20, ni na 40.

Nismo mi uvijek pratili svijet. Niti kad je rastao niti kad je padao. Pogledajte malo dalje od 2008. U svijetu situacija mozda je, mozda nije, kao 2008. Ali kod nas ne vidim slicnost s 2008. Po mnogo cemu.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Kad se nešto zove Križ smrti, onda znaš da je to produkt temeljite stručne analize i da ne može omanuti.

ROFL. Popravili ste mi dan 😀 Hvala

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

A sto ako netko od mjesecne place odvaja redovno odredjeni iznos i dugorocno stedi s planovima o mirovini? Zasto bi takvoj osobi bila bitna kratkorocna cijena? Dapace, bolje je da je cijena niza pa da se sa manje ulozenog ostvari veci dividendni prinos, a sama cijena moze komotno rasti kroz neki duzi period.
Naravno da bi bilo lijepo da kad nesto kupis da cijena eksplodira, pa prodas, pa kupis nesto drugo i tako u krug ali budimo ozbiljni, takve situacije su rijetke i uglavnom je opci val trzista puno jaci nego val pojedine dionice. Tako da ne moramo svi panicariti oko ovog trenutnog pada cijene. Iskreno realna ekonomija, potencijalni zastoj i trgovinski rat itd su mi puno veca briga nego cijena RIVP-a jer dok god poslovanje ne usporava ovdje mi je vrlo ugodno bez obzira kolika trenutna cijena bila jer ne bih prodao ni na 20, ni na 40.
[/quote]

Upravo tako, ovo je uz diverzifikaciju kao ulaganje u nekretninu na dugačke staze, i gdje ces zagrabiti ako ti zatreba nesto hitno…. pa ako cijena padne, a kompanija raste i uredno posluje, jos bolje,,, za 5-10-20 godina bit ce ti svejedno po koliko si uzeo, to ovi koji gledaju zaraditi burek, gledaju jel koja kuna vise ili manje…

Vidjet ćemo, ako prodavač više ne bude prodavao neće biti teško puniti bid, ako bude onda će se trebati potruditi i bid.

New Report

Close