RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 02:35
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
87.611
16,719
5,20
5,24
-0,76%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Sad ćemo vidjeti do kraja dana a naročito idući tjedan da li je na djelu akumulacija ili distribucija, iako današnje trgovanje sugerira da je distribucija na djelu te nema žestokih udara po kupnji već polako cijeđenje. Ove godine trezor je pokupovao više od 30 milja.

Ako sam ja to dobro sračunao, prosjek im je negdje oko 37 kuna.

Zapravo je pravo pitanje što trezor planira s tolikim dionicama. Mislim da bi najbolje bilo da primijeni istu strategiju poput HT-a, otpusti kupljene dionice, što bi rezultiralo smanjenjem broja dionica i povećanjem cijene, odnosno vrijednosti svake pojedine dionice.

@Plavi01
I mene to zanima, pa sam malo istražio, i našao brojeve noćenja za prošlu sezonu za grad Obertauern s porastom u odnosu na prethodnu:
2017/18 2016
prosinac 159.704 +2,6%
siječanj 230.863 +4,7%
veljača 255.844 +5,5%

Izvor: novine “Salzburger Wirtschaft”

@Plavi01

I mene to zanima, pa sam malo istražio, i našao brojeve noćenja za prošlu sezonu za grad Obertauern s porastom u odnosu na prethodnu:
2017/18 2016
prosinac 159.704 +2,6%
siječanj 230.863 +4,7%
veljača 255.844 +5,5%

ova proba/zimski turizam/izvan hrvatske vjerojatno je bila želja austrijanaca
za mene bi pun pogodak bio hoteli u zagrebu koji još uvijek fale no vidjet ćemo kako hoda proba ljeto/zima pa će iz ove probe biti vidljiviji efekti za neko veće iskoračenje u poslovanju/budučnosti.
Ako posao i propadne valamar će to lako sanirati

Rast i razvoj firme je neupitan. I u trenutku pada cijene, odluka o daljnjem investiranju je tu: http://zse.hr/userdocsimages/novosti/j4gVYOIZKsMHqXMnIeHMzw==.pdf

Wow, ovo je bilo uzbudljivo 🙂
312.225 komada po 33.5!!!
Nadam se da se o ovome radilo cijelo ovo vrijeme i da sad možemo upupup!!!

ovo je rjetko viđa 312 tisuća komada
10,5 milijuna kuna u transakciji. Blue chip.

Opa, najveća količina ikad protrgovana

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

11,5 mil. kuna?! respect!
možda je ovo prvi nagovještaj santa claus rallya koji dolazi 🙂

Ne razumijem vaše oduševljenje ovako velikim prometom. Ukoliko pogledate kontekst da je cijena prošli tjedan pala na 33kn pa se vratila (odbila) na 36kn i sad opet testira razinu od 33kn. Po meni nema razloga za veselje. Što smo više na razni od 33kn veća je vjerojatnost daljnjeg pada cijene dionice. Također kada i pogledate 33,50kn je i najniža cijena koja je trgovana tokom ovoga tjedna.

New Report

Close