Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,22 | 24.482 | 4,690 | 5,22 | 5,24 | 0,00% |
Ma da, sve odluke uprave i nadzornog odbora donesene su s namjerom upropastavanja kompanije i njenog obezvrijedjivanja na burzi. Oni ne rade za njenu dobrobit. Peta kolona. Hvala spekulantima sto su nam otvorili oci.
@newinvest Raspitivao se moj kolega koji isto tako nema neotplaćene dionice i čini se da se tu ništa ne može napraviti. Bio je prodao RIVP a nije potpisivao ugovor sa PLAG. Moj je slučaj drukčiji jer sam ja bio potpisao i sa RIVP i PLAG s tim da sam samo PLAG otplaćivao. Pokušaj se raspitati kod gđe Ane Sinožić (tlf. 408005) u upravi Valamara u Poreču, St. Kaligari 1.
Ponekad dobre namjere znaju postati medvjeđa usluga.
Otkud znaš da znaju što rade, ako ne znaju koliko se ameri još misle istresati?
Jel ćeš to misliti i ako P/B dođe na 1 ?
Rambo odgovor ti je u tvojem pitanju….Pa cijena 1.1.2018 ti je bila 43.75kn a danas 34 kn što je 22% niža a u proteklih dva tjedna da trezor nije agresivno skupljao pa pobogu gdje bi cijena bila zakucana? Trezoru odgovara niska cijena za dokup kao i upravi i točka.
Da trezor nije branio cijenu sad bi bila na cca 20 kn, sa dividendom od 1kn to ti je divka od 5%, čisto realno. Naravno, ovo je turist, a tu vrijede malo drugačija pravila s obzirom na ogromnu vrijednost u nekretninama, ali ne 1 za 1 kako neki ovdje pokušavaju dokazivati.
Svejedno, mislim da ovom padu nije kumovala nikakva odluka managementa da je ruši kako bi dogodine upecali veću premiju (iako se vjerujem neće buniti…), nego bijeg “sivog” kapitala iz svega odakle može pobjeći zbog novog zakona o skrb.računima. Očito je toga i ovdje bilo prilično, a tržište je nelikvidno zbog Agrokora i jednostavno ne može apsorbirati toliki pritisak bez značajnog pada cijene. Ovo će nastaviti padati skupa s ostatkom tržišta sve do Nove godine, a onda očekujem oporavak.
Jos duga….fora
pa ce te se cuditi zasto je palo sa 45 na 35
Rambo odgovor ti je u tvojem pitanju….Pa cijena 1.1.2018 ti je bila 43.75kn a danas 34 kn što je 22% niža a u proteklih dva tjedna da trezor nije agresivno skupljao pa pobogu gdje bi cijena bila zakucana? Trezoru odgovara niska cijena za dokup kao i upravi i točka.
Da trezor nije branio cijenu sad bi bila na cca 20 kn, sa dividendom od 1kn to ti je divka od 5%, čisto realno. Naravno, ovo je turist, a tu vrijede malo drugačija pravila s obzirom na ogromnu vrijednost u nekretninama, ali ne 1 za 1 kako neki ovdje pokušavaju dokazivati.
Svejedno, mislim da ovom padu nije kumovala nikakva odluka managementa da je ruši kako bi dogodine upecali veću premiju (iako se vjerujem neće buniti…), nego bijeg "sivog" kapitala iz svega odakle može pobjeći zbog novog zakona o skrb.računima. Očito je toga i ovdje bilo prilično, a tržište je nelikvidno zbog Agrokora i jednostavno ne može apsorbirati toliki pritisak bez značajnog pada cijene. Ovo će nastaviti padati skupa s ostatkom tržišta sve do Nove godine, a onda očekujem oporavak.
[/quote]
5+
a kaj nije nekaj pisalo da mogu kupovati do 10% tam negdje do ljeta il sam ja fulal cijeli fudbal
Investicijski ciklus se nastavlja. Ima komentara koji ne razumiju (još duga) temeljne stvari, da se 4 i 5 * lako prodaju i bolje pune nego 2 i 3 %. I u kmapovima i u hotelima. Fluktuacije cijene su normalne, kada sve bude u funkciji punom snagom dug će topiti kao led na suncu. Profitabilnost je zbilja odlična.
a kaj nije nekaj pisalo da mogu kupovati do 10% tam negdje do ljeta il sam ja fulal cijeli fudbal
Vaš link …
[/quote]
do 10% temelj.kapitala do 17.11.2019 ne može ispod prosjeka od 50% u 30 dana
ima netko da to lijepo sastavi pa da znamo