Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 87.611 | 16,719 | 5,20 | 5,24 | -0,76% |
Pojavio se značajan otpor na ovoj razini.
Fond lagano ostaje bez municije..
Ljudi moji, nakon ovog pada slijedi ili revalorizacija ili informacija o prodaji.ja mislim da je ova korekcija cijene namjerno izazvana da bi neki ušli što jeftinije pred nagli rast .
sve mi se čini da nismo ovdje ni blizu kraja ovih pretumbavanja/igrica.. ako amerikanci stvarno idu malo jače skratiti svoju poziciju potrajati će to.. ostaje da se vidimo di će se to sve skupa pozicionirati.. vidit ćemo narednih dana jel će se ovi veliki prometi nastaviti.. ujutro je bilo istresanje sad malo čekanja.. ispada da se još neko priključio kupnji osim trezora.. no pritisak na prodaji je jos jak..
Ako su u pitanju margini, onda bi moglo biti još malo pritiska jer se to mora prodati bez obzira na cijenu.
Mislim da su deseci margina ovdje u pitanju, jer je ovo raslo već zadnje dvije tri godine i nitko nije očekivao da će ovako okrenuti…najzanimljivije je da i dalje dobro posluju i nema objektivnog razloga da ovako padaju…ali kada masa nagrne ne možeš ništa….a masa se talasa…
Valamar Riviera d.d. – prijava transakcija rukovoditelja
http://zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/RIVP_stjecanje_otpustanje_2018__23112018154501.pdf
Napravio se danas veliki otpor na 33 kune. Bid se značajno podebljao. Da li će u ponedjeljak izdržati pritisak aska? Ako izdrži, mogla bi cijena malo tavoriti na ovim razinama. Malo predaha ionako ne bi škodilo ovima što su grčevito unutra. Čisto radi njihovog duševnog zdravlja, ako ni zbog čega drugoga.
Ako mi netko objasni kako je Čizmek kupnjom trezora spustio cijenu kako bi jeftinije mogao kupiti kao privatna osoba zaslužio je Nobela iz ekonomije 🙂
U svakom slučaju ohrabrujuće vidjeti da uprava i svojim novcem sudjeluje, a ne samo sa trezorom.
5 mil.kn prometa, respect!!
Da imamo ovakvih 10 dionica bili bi bolji od NYSE,
kako onaj smiješni članak kaže
To je tako kada imate insajderske informacije odnosno sam ste insajder. Marko Čižmek iskoristio crni petak. Sve štima ulagači obavješteni, iznimno lijepa vijest za sve investitore. Da član uprave ulaže i to dosta novca cca vrijednosti prosječnog stana u dionice Valamara
15.11.2018. trezor 9,329 ukupni promet 17,503 udio 53%
16.11.2018. trezor 189,714 ukupni promet 194,490 udio 98%
19.11.2018. trezor 19,172 ukupni promet 27,796 udio 69%
21.11.2018. trezor 57,162 ukupni promet 141,403 udio 40%
22.11.2018. trezor 20,638 ukupni promet 72,495 udio 28%
23.11.2018. čekamo podatke za ovaj dan ??
Ili je trezor danas opet bila brana ili su se pojavili kupci!?