RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 02:53
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
61.758
11,792
5,22
5,26
0,77%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ćitam što drugi pišu. A nitko se ne pita tko to prodaje tako žestoko. Da li je netko izgubio povjerenje u tu dionicu ili netko želi što niži start u idućoj godini pa namjerno ruši cijenu.
Pitanje svih pitanja. Na portalu moje dionice ne vidi se ništa nego samo da trezor kupuje.
Možda netko ima kompl. knjigu dioničara tamo se sigurno to vidi. Ajmo pokrenimo se !

deseci tisuća se iskrcavaju…

Brijem da je Bilbija out.

Najveća ljiga na forumu: Zorangutan Najdosadniji proljev na forumu: Barik

Znači da možemo u kupovinu ako je IB out.

Problem je što su in još neki koji bi htjeli out

Zašto to mislite?

Šta nije prošli tjedan javio seebiz-u da on ne prodaje..

Da sam na njegovom mjestu uzeo bih profit i nakantao trezor do kraja.

Najveća ljiga na forumu: Zorangutan Najdosadniji proljev na forumu: Barik

Ćitam što drugi pišu. A nitko se ne pita tko to prodaje tako žestoko. Da li je netko izgubio povjerenje u tu dionicu ili netko želi što niži start u idućoj godini pa namjerno ruši cijenu.
Pitanje svih pitanja. Na portalu moje dionice ne vidi se ništa nego samo da trezor kupuje.
Možda netko ima kompl. knjigu dioničara tamo se sigurno to vidi. Ajmo pokrenimo se !

Zasto bih se pitao tko prodaje? Sto ako recimo netko jednostavno misli da je negdje drugdje bolja prilika? Sto i ako je u pravu? Sto to meni tocno znaci ako ja ne znam koja je to prilika? Ili netko mozda zeli cash koji ce trosit na zene i alkohol? Milijun pitanja od kojih su sva nebitna i koja mi osobno ne znace apsolutno nista.

IB nije out i niti ne prodaje već prebacuje na skrbnički…

bas pravo iskipavanje zadnjih dana.. ja sam prije nesto vremena izasao sa skoro svime pa cu vidit kako ce se situacija dalje razvijati.. ocito ovdje ima puno onih koji su usli dovoljno rano pa i dalje izlaze sa velikim dobicima.. i to je oke jer takva je igra.. ako padne jos koju kunu izbrisat ce u potpunosti svu potencijalnu zaradu koju je netko mogao ostvariti u dvije godine na ovoj dionici.. ovdje vise nema nikakve potpore cijeni.. di ce se ta potpora pojaviti ostaje da vidimo..

Vjerojatno izlazi i poneki strani fond uz već “redovitog” prodavača.Veća kupnja je pretežno samo od trezora i rezultat na semaforu trenutno 35kn sa tendencijom…

IB nije out i niti ne prodaje već prebacuje na skrbnički…
[/quote]

Izmedju 13 i 13:40h najprije je prodano 42k rivpa u komadu, pa je u komadu kupljeno 7,7k atpl-a. Osim toga, gotovo je isti ukupni promet dosada rivpa i atpl. Ne mirisi li to ipak na IB-a?

New Report

Close