RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 04:39
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
61.758
11,792
5,22
5,26
0,77%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Na prijedlog stefeka (thumbs up) poslao sam Valamaru upit vezano za Economy stavku u izvješću. Sada su mi odgovorili da je ADR vezan isključivo uz smještajne jedinice koje su u prodaji a (koliko sam shvatio) na broj noćenja i posljedično na broj “prodanih” smještajnih jedinica su utjecale zauzete smještajne jedinice koje su namjenjene isključivo zaposlenicima. Dobro je da se vodi evidencija o kapacitetima za smještaj zaposlenika ali mislim da joj nije mjesto u Economy stavki. Jedna izdvojena tablica bi bila bolje rješenje.

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

Na prijedlog stefeka (thumbs up) poslao sam Valamaru upit vezano za Economy stavku u izvješću. Sada su mi odgovorili da je ADR vezan isključivo uz smještajne jedinice koje su u prodaji a (koliko sam shvatio) na broj noćenja i posljedično na broj "prodanih" smještajnih jedinica su utjecale zauzete smještajne jedinice koje su namjenjene isključivo zaposlenicima. Dobro je da se vodi evidencija o kapacitetima za smještaj zaposlenika ali mislim da joj nije mjesto u Economy stavki. Jedna izdvojena tablica bi bila bolje rješenje.

Bravo na angažmanu. Znao sam da ima veze sa zaposlenicima, ali ne ovo.

Znači sve vode u knjigama, ali je dio od tih kapaciteta cijena 0 pa uzimaju samo naplatne sobe za adr. Zanimljivo. Ajd nek im bude.

Meni se čini da im taj economy segment nije važan. Sve će to u idućem rqzdoblju od ’20.-’24. dobiti novu verziju, a sada se masovno radi na projektima za njih.
Tih 130 milijuna će za 4-5 godina biti 500-600 u drugom segmentu :).

čini se da je najvećem izlazivaču iz ove dionice problem dogovoriti veće transakcije s bilo kime

nije li to čudno da nema zainteresiranih uz sve migra like hvalospjeve

slijedi nam precesija

nema muda B. spustit na 30 kn. Trezor gleda sa strane i to je super. Neka dadne još jeftinije ako je toliki frajer

https://www.vecernji.hr/biznis/otvoren-ured-predstavnistva-hrvatske-turisticke-zajednice-u-sangaju-1280755

Najveća turistička kompanija može najviše ponuditi.

Ovim tempom Bilbija će izlaziti tj. prodavati mjesecima.
Izgleda da nema takva muda spustiti još niže cijenu, a to je šteta
za nas sladokusce i dugoročne ulagače. Treba biti na oprezu i spremati nofce
ovdje da se može odreagirati u slučaju daljnjeg pada cijene.
Ovo je po svemu sudeći, osobito financijskim izvješćima i razvoju
dragulj kojeg je ipak vrlo uputno imati.

Kolega dragi,

da li ti uopće gledaš knjigu dioničara?
očito nisi jer da jesi vidio bi da dotični uopće ne izlazi zadnjih mjeseci..

Pozz

Dragi kolega. To nije tocno. Jer je dotični u zadnje vrijeme prodao oko 100 tisuća komada. Objasnite zašto tvrdite ovakve neistine ili netočnosti da budem blaži !

Moram ipak reći da su kontradiktorne informacije. Dioničar se nije službeno oglašavao.Moguće da je i prebacivao, nebitno. Voli izjavljivati da ne prodaje ali SKRIVA koliko dionica zaista ima. I nije objavio kada je i koliko prodao. Ima PRAVO na to i nije dužan objavljivati ili neobjavljivati. Razni fondovi kupuju i vidimo.da je likvidnost dobra

Novi rekordi 2019. godine ? Može li EBITDA Valamara preko nevjerojatnih 1.000.000.000,00 kn
Vi ste prognozirali manju dobit ove godine. Što mislite hoće li biti ispod MILIJARDE kn 2019. ?
Vaše mišnjenje nam je važno :))))

https://www.turizmoteka.hr/vijesti/svijet/u-sangaju-otvoren-ured-predstavnistva-hrvatske-turisticke-zajednice/

Dodajmo, kako je tijekom prvih deset mjeseci ove godine s kineskog tržišta ostvareno 216.000 dolazaka i 315.000 noćenja što u odnosu na isto razdoblje prošle godine predstavlja rast od 43 posto u dolascima i 42 posto u noćenjima. Kineski su turisti najviše noćenja ostvarili u Zagrebu, Dubrovniku, Splitu i Zadru.
Kineski su turisti zanimljivi s pozicije afirmacije razdoblja pred i posezone jer najviše dolazaka ostvaruju u listopadu (18%) i lipnju (16%), a potom u svibnju (14%) i rujnu (14%).

https://www.turizmoteka.hr/vijesti/svijet/ministar-gari-cappelli-na-sajmu-wtm-u-londonu/

Tijekom prvih deset mjeseci ove godine, dolasci britanskih turista povećali su se za 8 posto dosegnuvši gotovo 850 tisuća, dok su noćenja porasla za 8 posto i dosegla gotovo 4,4 milijuna. Britanski su turisti većinom putovali u regije Dalmacije – Dubrovnik (36%), zatim Dalmacija – Split (23%) i Istra (20%), a najviše noćenja ostvarili su u hotelima.

Malo promocije …..
https://www.glasistre.hr/istra/valamar-obertauern-hotel-4-nezaboravan-odmor-tik-do-skijaskih-staza-573812

Pa kako bi EBITDA bila 1 milijardu?, a ova će biti 700 mil, to vam je rast od 45% yoy
Barkib jeste vi na nekim ljekovima?, iskreno se brinem za vas

postali ste ko navijač Hajduka

Koliko je to onda oreskovic po dionici dobit ebitda 700 milijuna 2018.g. ?

New Report

Close