Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 61.758 | 11,792 | 5,22 | 5,26 | 0,77% |
Iz članka u Jutarnjem ….
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/nase-poznato-turisticko-srediste-prvo-u-rh-krenulo-u-rat-s-nezeljenim-gostima-novim-oruzjem-nismo-ni-sami-bili-sigurni-hoce-li-nam-proci-ova-ideja/7998794/
…Među ostalim, u Starom Gradu za dvije godine otvorit će se dva hotela s pet zvjezdica francuskog investitora, čiji su pripremni radovi već počeli, a uskoro se planira i dovršetak preuzimanja hotela Helios Faros tvrtke Valamar i fonda PBZ Croatia osiguranje. Posljednje investicije ići će, dakle, u smjeru nešto luksuznijeg turizma pa smo odlučili aktivnije sudjelovati u promišljanju tipa gostiju koje želimo….
Valjda je gradonačelnik upućen u proces …
što se događa, ode ispod 37?
otključava se vrijednost radi dobrog FI
nadam se da nije puno ekipe iz udruge uzelo margine
pa evo možda kako neki najavljuju i ode na razinu 30 ili nešto iznad toga.. ako stvarno ode na 30 onda ekipa koja drži dionicu recimo dvije godine će biti u minusu.. to po meni nije realno.. po meni dno je ovdje negdje blizu.. i da mislim da je trenutno jeftino.. nije nagovor na kupnju ili prodaju
malo čitam i razmišljam… imate pravo i jedni i drugi (tabor)
da će do 30 kn neće, ali uz sasvim solidno izvješće vidljiv je pritisak prodaje
dionica nije turbo jeftina kako neki sufliraju tako da slobodno se može malo i iskorigirati pa onda u šoping…
šta se svašta može pročitati na ovom forumu.. očito bi neki još niže kupovali.. sa pola mil kuna ova cijena može bez problema opet na razine iznad 38.. tako da ne razumijem kako netko može znati da već sutra neće morati platiti više za ovu dionicu..
ove priče o bear marketu vani i šta prevaranti sa wall streeta rade ja bi rekao da je bliže nekoj zdravoj korekciji nego tome da već treba proglasiti novi financijski slom.. po koliko su rasli indexi zadnjih godina u USA.. njihove valuacije su svemirski brod za ovo tržište.. da ako se desi neko veliko sr.. na stranim tržištima ići će ovo sve još dolje.. za sad i dalje su prognoze globalnog rasta za narednih par godina.. pa vi vidite.. možete i lupiti po bidu
Vidjet ćemo u narednoj godini dali ovi šminkeri u Upravi stvarno znaju svoj posao.. konkurencija u okružju se počela stabilizirati i biti će sve teže prodavati te smještaje sa konstantnim porastom cijene.. trebati će jako puno raditi na tome da se i destinacije sve više dižu.. po meni ove godine je Poreč imao dosta slabije evente nego godinu ranije..
Ebitda Podravke u prvih 9 mjeseci je 379 milijuna kuna
Atlantic gropa 524, Valamar 857 milijuna kuna.
https://valamar-riviera.com/hr/investitori/
Ti si Oreškoviću izjavio da financijsko izvješće nije dobro. Čuj, nebitan si.
Čak mi te i nije žao, moramo dalje, nemam namjeru više odgovarati nekome
tko je toliko zlonamjeran, potpuna neznalica, trol, a nije niti investitor u najbolju dionicu
na ZSE. Očito si zalutao na ovu temu, pa se lijepo vrati gdje ti je mjesto.
Dugoročni investitori će se naravno držati Valamara i dalje, kako je krenulo i podebljavati,
jer izgleda da definitivno postaje iz dana u dan best buy.
Najveća hrvatska turistička kompanija Valamar Riviera kreće s novim investicijama. Nadzorni odbor Valamara dao je prethodnu suglasnost za ulaganja i projekte vrijedne ukupno 616,5 milijuna kuna u 2019. godini, a jedna od većih investicija među tim projektima je repozicioniranje sadašnjeg kampa Istra Sunny Camping 2* koji uskoro ulazi u drugu fazu investicije kako bi iduće sezone postao vrhunsko kamping ljetovalište pod nazivom Istra Premium Camping Resort.
Valamar je među prvima na Mediteranu počeo razvijati premium kampiranje s prvim kampom s pet zvjezdica u Hrvatskoj na Krku, Krk Premium Camping Resort 5*Nakon ove velike investicije, Istra Premium Camping Resort imat će veliki obiteljski Aquapark s čak 1000 četvornih metara vodene površine, veliku zabavnu dvoranu s kinom, pozornicom, dječjim klubovima i igraonicama te Super Maro programima za djecu, jednu od najljepše uređenih Valamar plaža s pogledom na stari grad Vrsar, svoju Piazzu, restorane, barove, V Sport Park i igrališta, kao i glamping šatore te luksuzne mobilne kućice s privatnim bazenima.