RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 18:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
61.758
11,792
5,22
5,26
0,77%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zanima me da li će se sada svi oni koji su sr… po Valamaru pokriti po ušima ?
Kolega Lucija, izvrstan komentar, ravno u sridu … sve objašnjeno u par rečenica, pa tko shvatio, shvatio, tko nije niti neće … za Opatiju ako je ne preuzme neki relevantan igrač se pomalo bojim … nemam dionice ali mi je žao gledati kako iz godine u godinu stoji u mjestu dok svi ostali (govorim za Istru) grabe naprijed full speed …

imaju vrlo dobru politiku cijena jer dizanje cijena prati kvaliteta i ulaganja

zapravo je spektakularno kako uz toliko investicija uspjevaju imati tako
visoku operativnu dobit i druga stvar koja je iznimno bitna da čak pada
udio troškova osoblja obzirom da prodaja raste. financiranje uz mirovince
je pun pogodak, jeftini i relaksirajuće za bilancu.
možemo zaključiti da problema sa osobljem ovdje neće biti nego da+ čak
ima prostora za povećanje plaća koje ne rastu stihijski nego vrlo kontrolirano

Šta se tiče dionice ona se mora otključati mozda ce za to trebati čekati ali hoće budite sigurni!Rizik na ovu cijenu je 0!

Mislim da financijaši iz trezora ne trebaju lupati po asku,
ali da će biti jačih naloga za kupnju od strane trezora.
Iako bih osobno mrvicu raspalio, molim ih da to u interesu
kompanije ne čine dok se može kupovati po ovim cijenama.

Očekujem veće dogovorene transakcije.

Na otvaranju pola milje prometa…ovo već dugo nije bilo….

Da li se netko usudi zamisliti što će ovdje biti u poslovanju
za 2 ili 3 godine. Kada se uhoda direktna prodaja bez posrednika.
Kada sva ulaganja počnu donositi prihode po atraktivnim cijenama.
Kada broj prodanih dana u godini poraste.

Kada se smanji PDV za 1 ili 2 postotna poena.

Ma koja direktna prodaja… ti si jako naivan ako misliš da se ti kapaciteti daju puniti “s ceste”.

Ukoliko dođe do pada interesa za RH kao odredišnu sredozemnu destinaciju, ja očekujem pad cijena i prihoda. Točka saturacije možda još nije dostignuta, no mora se imati na umu da smo vidjeli nekoliko dobrih godina u nizu i da taj trend negdje završava. To su neki utjecaji na koje menadžement RIVP neće moći utjecati budući da dolaze izvana.

Kakvo smanjenje PDV-a? Imam velik dio portfelja u turistima ali vraski ste naivni vi koji mislite da ce u buducnosti sa strane drzave dolaziti potpora. S te strane dolazi samo opasnost jer ce jedino ovdje moci naci novca za financiranje mirovina, brodogradilista, uhljeba i slicnog.

Ekipa, izvješće Vam nije OK, obzirom na ono što ste navikli, EBITDA raste 10%, a DO 15%….i imate standardi sell….

Barkib prestani sanjariti….

Oreškoviću, zar ti ne dosadiš sam sebi? J.bate, nema me tu više od godinu dana, al kad god škicnem ti trubiš isto. Od kad je RIVP (u obliku KORF-a) bio ispod 10 kuna. Ono…. Pa jel barem malo razmisliš ikad o ičemu?

Ima jedan aforizam, “živi kao da ti je svaki dan posljednji u životu i….jednog ćeš dana biti u pravu!”. Da, oreškoviću, jednog ćeš dana biti u pravu. Dotle si smješan. Tj. nisi više čak ni to.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

poslije ovakvog izvješća treba se ići malo rashladiti
https://www.valamar.com/hr/hotel-obertauern/valamar-obertauern-hotel

Oreskovic je napisao da izvješće nije dobro. Ne treba ga osuđivati,
ima puno pravo biti jalan ili tko zna iz kojeg drugog razloga se ovako blamira.
Orešković kako je krenulo biti će nam dosta i 5-6% rasta svake godine sa ovolikom prodajom.

U svakom slučaju don juan izvidi malo u izvješćima koliki je udjel direktne
prodaje. Naravno ne radi se tu o nikakvoj prodaji sa ceste kako pokušavaš
insinuirati. Direktna proadaja puno znači za profitabilnost. Očito si sjedio
na ušima kada su nedavno na konferenciji i prezentaciji govorili Čižmek i Kukurin.
Pronađi na YouTube, pa se informiraj.

Ono na što ja ciljam je da Valamar ne prati prosječni hrvatski turizam, nego raste jače i
zarađuje više. Mislim da ovdje pada prodaje neće biti, mislim da će pada prodaje biti
u apartmanima loše kvalitete. Valamar tek očekuje sinergijske učinke.
https://www.valamar.com/hr/hotel-obertauern/valamar-obertauern-hotel

Evo tko može platiti skijanje u Austriji kod Valamara
Smješten na mirnoj lokaciji u Obertauernu, Valamar Obertauern Hotel jamči savršen odmor u salzburškim Alpama. Ovdje vas na 1.700 mnv očekuje najdeblji snježni pokrivač u Austriji i 100 km skijaških staza za svačiji ukus. Hotel ima izravan pristup žičarama, a svi vrhunski sadržaji skijališta i nadaleko poznata après-ski ponuda nalaze se u neposrednoj blizini.

New Report

Close