Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 61.758 | 11,792 | 5,22 | 5,26 | 0,77% |
Eto, iako su neki forumaši već 10 godina na forumu, sad se polako upoznaju s pojmom korekcija. Zanimljivo iskustvo.
Korekcija na Rivp i Arnt od cc.15% za sada prema polugodišnjim rezultatima nije opravdana međutim fundamentalno gledajući to više nije “bombončić” kao prijašnjih godina. Meni osobno su ove razine cijene oko 37kn prihvatljive i realno vrednovane za kupnju s obzirom na rezultate te očekujem bolji financijski rezultat u odnosu na prošlu godinu.
obzirom na stanje ZSE, a i korekcije koje su vani počele, za kupnju/dokup ipak je bolje sačekati 33-34 kn nego uletati sad na 37 kn
Previsoka da bi dokupio, 120%plusa na sadasnjim cijenama, održiva dividendica, kompanija solidnog portfelja i vizualno i na dodir mi je blizu, očekujem izvješće; dugoročno čemu se žaliti i brinuti…😊
Eto, iako su neki forumaši već 10 godina na forumu, sad se polako upoznaju s pojmom korekcija. Zanimljivo iskustvo.
Nije ovo kolega korekcija, mi smo već debelo u bear marketu…ako tko zna definiciju korekcije i bear marketa…nego hoće li riviera ispod 37 danas?
ajoj, potaracali su zadnje optimiste na kupnji na 37 kn! što sada, kuda će sada cijena RIVP? :-((
točno je. ostali su samo pesimisti na asku. pomelo sve optimiste. vrijedi 48 kn po više analiza banaka i investicijskih kuća. pratimo uživo i dalje 🙂
Hvala na pitanju, ja uživam na suncu.
Dokupio po dobroj cijeni, čekam izvješce. Gle, nemoguće je da netko tko je kupio višestruko jeftinije u početku rasta i sada ima jako puno dionica ne sruši cijenu. Da sam to očekivao nisam, ali to je burza. Za mene je to prilika za dokup, i to sam iskoristio. Najvažnije je poslovanje dugoročno. Mislim da dionica danas putem dividende daje finu kamatu, bolju od bilo koje cash stednje plus priliku.
točno prije dvije godine cijena je bila 34 kune.. neko je pričao da cijena ide prema 35 – mislio sam da nije normalan.. a sada nismo daleko..
Valamar danas vrijedi skoro 1/4 tržišne kapitalizacije manje u odnosu na ath sa 48.59 kn pao na 37 kn. cca 24%. Zanimljivo da postoji dionica u kojoj i u takvom padu cijene koji je doista velik i značajan mogu osjećati sigurnost likvidnosti i optimizam radi poslovanja.
Iduće sezone porečki Borik dobiva sadržaje na razini 5 zvjezdica
Svakoga dana u svakom pogledu sve više i više…..neka svatko nadopuni kako se osjeća 🙂