RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 20:45
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
61.758
11,792
5,22
5,26
0,77%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nitko ne želi prodat

http://mobile.dubrovniknet.hr/novost.php?id=64350#.W7MR6a0j40M

Nitko ne želi prodat

pa kako je onda promet jučer bio 22.000 dionica?? a cijena je pri tome pala 1%??

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

to je sitno za Rivp

Riviera baš fino ide. Baš kako i treba. Baš kako sam i očekivao.
I kako neki dan rekoh, dok vi gledate Rivieru Varteks vam bježi, a uskoro će biti obratno. Gledaćete Varteks, a Riviera će vam utjeći. A možda većina ni ne misli kupovati ni jedno, ni drugo, a ni treće. Ljudi samo gledaju, k’o što film gledaju ili panoramu kakvog velegrada ili kakav fini striptiz….

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Nitko ne želi prodat

Vjerovatno ce se promet povecavati kako cijena bude dalje padala.”U strahu su velike oci”,stara je narodna izreka.

Zašto je MM prvi na asku?

Zašto je MM prvi na asku?

Možda zato što prvi želi prodati?

molim cijenjena mišljenja kada se očekuje ponovni tromjesečni rast kao npr. ovaj
cijena RIVP 31,20 kn 2.11.2016. promet 3.981.156,75 kn
43,50 kn 6.2.2017. promet 4.983.229,50 kn

Sun Tzu – [b]Umijeće Ratovanja[/b] & George S. Clason - [b]Najbogatiji čovjek u Babilonu[/b] vrijedi pročitati

nalozi na K/P izgledaju mi kao da se samo čeka tko će prvi stisnuti “prodaj” po 37 kn?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

molim cijenjena mišljenja kada se očekuje ponovni tromjesečni rast kao npr. ovaj
cijena RIVP 31,20 kn 2.11.2016. promet 3.981.156,75 kn
43,50 kn 6.2.2017. promet 4.983.229,50 kn

Kad ga vecina bude najmanje ocekivala. 🙂

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

18.000 komada je iskrcano odmah na otvaranju. Veliki i dalje prodaju, a trezor izgleda da više neće kupovati do objave rezultata. Kamo će cijena?

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close