Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 61.758 | 11,792 | 5,22 | 5,26 | 0,77% |
obzirom da trezor sada više ne bi smio kupovati, čudi da se kupnja i dalje gura iznad 37 kn i bez potrebe daje prodavačima više nego je potrebno….35 kn bi zato bila primjerenija cijena
same old…rasprodaja se ovdje nastavlja…rezultati će po meni vjerojatno biti dobri…
Možda bi najbolje bilo da privremeno zatvore burzu dok se ne vidi kuda idemo…
ekipa što mislite, koliko nisko će ići ovaj val? nešto veća kupnja vidi se na 35,50 kn pa možda tu negdje oko 35?
Možda bi najbolje bilo da privremeno zatvore burzu dok se ne vidi kuda idemo…
privremeno na 10godina dok prođe nova kriza
ekipa što mislite, koliko nisko će ići ovaj val? nešto veća kupnja vidi se na 35,50 kn pa možda tu negdje oko 35?
ovaj val će čini mi se ići sve dok se ne iskrcaju skrivači iza skrbniča koji ne žele biti uskoro obznanjeni, a ako to završi prenisko mogli bi i neki marginaši malko stradati… pa povuči još malkice niže… iako ova burzovna industrija puca od dobrohotnih ljudi, sasvim sigurno ima i onih koji imaju koristi kad nekome pukne margin… zato sam napisao tamo na “bez cenzure” da je ovo padajući nož, jer se to tu nesmije pisati… šteta što nisam slušao sam sebe… a opet 99.9% da sam u krivu i nakon izvješća će to vjerojatno (ali neznam postotak vjerojatnosti) potegnuti natrag kako veli kolega barikb, nadamo se na barem 48 😉
ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju, uostalom na forumu niti nema takvih više koji bi se dali na nešto nagovoriti… ostalo je samo nekolicina zaljubljenika u snove… buđenje!!
Br. 9 PBZ malo kupuje 20 tisuća komada onda za nekoliko dana prodaje.
Možda upravitelji rade kontra smjene.
malo sam dosadan sam sebi, ali jeste li vi čuli za ZBIRNE skrbničke račune ?
. Vjerojatno bi bilo više promjena da je zbirno, ali sve je moguce.
Evo prilike za izdasnom xxx,xx % zaradom možda i xxxx,xx %. Prodati RIVP i kupiti Tehniku. P.S. Nije nagovor na trgovanje nisam stručnjak obratite se investicijskim savjetnicima.