RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 16:12
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
61.758
11,792
5,22
5,26
0,77%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Zaista. Baš sam išao provjeriti. Sljedeći tjedan nema slobodnih mjesta u kampu Krk s pet zvjezdica, a već je polovica rujna. Nevjerojatna priča.

Biti će lijepa zarada ne samo kamp Krk, ne znam da li ima slobodno nešto u obližnjem kampu Valamar Ježevac lijen sam raspitivati se. Ključno je da su cijene vrlo visoke i da se stvara stalna klijentela prezadovoljnih gostiju/kupaca. Meteorolog Vakula najavio je odlično vrijeme do daljnjea. Prošle godine sam se 15.10. kupao u Rapcu more je bilo odlično. Ove godine još bolje. Nadam se da će i napaćeni dioničari doći u zonu zadovoljstva nakon FI 3 kv.

Znači nitko nema pojma tko je kupio 200 tisuća komada dionica prije tjedan dana.

Zanimljivo. Mora da je kupac ispucao tj. prodao koliko je htio barem zasada.
A da li se zna tko je bio prodavač koji je spustio cijenu od 41/42 kn na ispod
37 kn ? Obzirom na poslovanje potpuno nelogično, vjerojatno osobni razlozi za prodaju.

Novo kreditno zaduženje..

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/zjbjwkC0bIS49BXYcVKWFA==.pdf

što će im kredit nakon ovakve sezone?
da nisu previše prodali na kartice ili agencijama koje ne plaćaju

Lukavci su stavili nalog za kupnju oko 45.000 komada na cca 38 do 38,60 kn
da ispitaju je li prodavač gotov sa prodajom i svjesni te cijene.

Društvo sklopilo ugovor o kreditu sa Istarskom kreditnom bankom Umag d.d. u iznosu od
EUR 10 milijuna radi financiranja kapitalnih ulaganja i trajnih obrtnih sredstava.

Lukavci su stavili nalog za kupnju oko 45.000 komada na cca 38 do 38,60 kn
da ispitaju je li prodavač gotov sa prodajom i svjesni te cijene.

Ja ne znam zašto to netko radi, očito je neečijih 4000 kom na 39,40 ,danas, očajnički pokušaj ili vrsna smaračina

U kampu gdje sam ne može se produžiti boravak jer nema mjesta u 66 kucica.

Bili inženjeri neki dan, dolazi ih još jer su ove premium konstantno pune.

Atmosfera odlična, restoran i popratni sadržaji nisu na odličnoj razini.

Ok, i ovako rade super, bude to još bolje.

U kampu gdje sam ne može se produžiti boravak jer nema mjesta u 66 kucica.

Bili inženjeri neki dan, dolazi ih još jer su ove premium konstantno pune.

Atmosfera odlična, restoran i popratni sadržaji nisu na odličnoj razini.

Ok, i ovako rade super, bude to još bolje.

Ma rade super, sve 5, milijuni noćenja, najbolje destinacije, vrhunska usluga i paprene cijene, a trebaju kredit za obrtna sredstva u rujnu….i to pišljivih 70 milijuna kuna. E pa ako sad nema novca, kad će ga biti..

Kao prvo piše da je kredit za financiranje kapitalnih ulaganja i trajnih obrtnih sredstava. Znači dugoročni revolving kredit.
Lažete ili iz neznanja ili iz pakosti.

Kao drugo, banke se nude Valamaru samo da uzme kredit jer su super likvidne i imaju super partnera.

Q3 će pokazati da firma kao i u prethodnih x godina iznimno dobro upravlja cash flow-om i puca na svim frontovima.

Trenutno je zatočenik zse-a, ali koliko čujem i to bi se uskoro moglo promijeniti.

Trenutno je zatočenik zse-a, ali koliko čujem i to bi se uskoro moglo promijeniti.

Ovo je zanimljiva informacija.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

New Report

Close