Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 61.758 | 11,792 | 5,22 | 5,26 | 0,77% |
šteta, već vraćaju cijenu prema 40 kn.
Možda je prodavač IB ??? dogovorio količinu i cijenu sa mirovincima koji nisu htjeli dati više na tu količinu i radi toga je cijena morala niže. Šteta za male koji su u panici prodali, ispali su kolatelarne žrtve. Iako ne bih ja stavio ruku u vatru da nisu Austrijanci obrali vrhnje.
ko je kupio jučer za 37 je zaradio za burek 😀
nešto je oslabio pritisak prodaje .. počelo skidanje sa bid-a.. runaway market danas 🙂
Naravno da može. Free float je ovdje jako velik i može biti cijena sutra biti i 30 kn ili 45 kn i slično. Ali za mene je dugoročno zlatna koka i dragulj. Ovo ljetno vrijeme u rujnu će donijeti jako dobre prihode. Reče mi netko danas da je višetjedna prognoza odlična. Poznato je da elitniji gosti preferiraju rujan. Uglavnom pad cijene nije mali ovdje. Neko značajan punih 10 kn na ATH što je milijarda i pol kn tržišne vrijednosti, a za to poslovno uvjetovanih razloga ipak nema. Bit će da su osobni razlozi prodavača i ulagačke preferencije. Nije prodavač kupovao po 45 ni 40 ni 30 ni 20 kn nego puno niže.
Zavrsilo 39,10. A to je tek pocetak rasta. Preslagivanje u korist bogova jeftino obavljeno na racun mrava, jer uskoro ide nikad bolji FI i jedna dugo iscekivana vijest dionicarima. Ovdje konacno budjenje nakon dugog zimskog sna. 🙂
Zavrsilo 39,10. A to je tek pocetak rasta. Preslagivanje u korist bogova jeftino obavljeno na racun mrava, jer uskoro ide nikad bolji FI i jedna dugo iscekivana vijest dionicarima. Ovdje konacno budjenje nakon dugog zimskog sna. 🙂
Dajte da pročitamo vijest.
Samo da nije revalorizacija…
Axelrod nema povratka unazad na 15 ili 20 kn. Izgleda da je veliki prodavač rasprodao koliko je želio. Dobro sam napisao da ce od ovoga najvise profitirati jaki kupac ovih 200 tisuca komada. Poslovanje ide kao po loju ne zaboravite dividendu cca 2.5 do 3%. Nakrcan sam dionicom i u zadnjih 3 dana sam kupovao koliko sam mogao. Nisam previše ali sam ipak zadovoljan Dugoročan sam i vrlo oprezan ulagač. Ne drzim ništa do trejda ili TA i time se ne bavim. Držim do fundamenata i uprava koje su profesionalne i zarađuju novac.
Treba kasnije prodati 200k komada po pretpostavljam višoj cijeni…nije to lako na ovako nelikvidnom tržištu…