RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 00:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
87.611
16,719
5,20
5,24
-0,76%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ViV rujan

https://www.vecernji.hr/vijesti/ova-ce-se-sezona-izvuci-s-plusom-ali-hrvatska-vise-nije-turisticki-hit-1268830

Evo tko misli da trenutno dionica podcijenjena ima mali paktić od 10k komada na 37.50

Brutalno se kipa. Ako ovako nastavi bit će i po 30 kn.

Ignore: KressoM, delux

razmišljao sam je prodat na 48 ali nisam htio plaćat porez.. sad bi je utopio onda bez razmišljanja..

eto nismo ove sezone više turistički hit (ko da smo ikad bili), kupnje nema.. tržište ne funkcionira već neko vrijeme.. Skrbnički u ZABI iskipao 104k dionica.. al dobro bude to polako sjelo na svoje.. ja bi osobno dokupljivao na ovom nivou, prodavat neću, ionako mi je portfelj previše izložen ovoj dionici pa ću radije pričekat neka druga vremena kad ciklus malo okrene i kad prođe glu.. porez..

Oznaka Vrijeme Cijena Količina
RIVP 11:10:34 37,60 200000

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

ode paketić od 200k komada…trezor opet kupuje najvjerojatnije…

Netko zeli van posto poto,a neki se opet guraju na kupnji,pa onda placu.

Zasto meni pbz investor pokazuje 36,80 zadnju’

I ja mislim da je trezor nema tko drugi.

get rich or die tryin'

I jutros kupija 500 komada po 37kn

FOTO: Novi bazeni i tobogani sa sunčalištem i nova plaža u Ježevac Premium Camping Resortu

FOTO: Valamar Riviera kreće s novim investicijama, a iduće sezone otvara vrhunsko kamping ljetovalište

Valamar Riviera prvi puta ‘zakoračila’ izvan Hrvatske kupivši hotel u poznatom zimovalištu

Valamar i formalno prešao naše granice

Sezona je berbe plodova uzgojenih investicijama

Vodeća turistička kompanija najavila ulaganje od 178 milijuna kuna i nova radna mjesta

Vijesti (cca zadnjih mjesec dana), jedina je reakcija kako cijena pada. Zanimljiv nam je taj ZSE :). Uvik kontra

New Report

Close