RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 15:45
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
87.611
16,719
5,20
5,24
-0,76%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

sve u svemu trebalo bi imati novaca da se može dokupljivati.. ko je kupovao iznad 45 taj će se načekati da mu investicija postane profitabilna.. i ovdje vrijedi ona da je sve do tajminga.. ja osobno ću držati i nema šanse da sad to prodajem.. ne žuri mi se.. očito na cijelom ZSE-u je zavladao bear market i to bu trajalo još neko vrijeme.. po meni funadamenti ovdje su i dalje nedirnuti pa živi bili pa vidjeli.. prvo treba dočekati kraj kvartala.. da vidimo pretočeno u brojke kakva je sezona uistinu bila.. konsolidirani će biti i rezultati i Hotela Makarska a čini mi se i te Austrije (tu ne znam šta možemo očekivati).. tako da pomalo će to sjesti na svoje..

to to samo se naslazite na bidu… takoc

slijedi nam precesija

izgleda da se trezor za obranu cijene uključio, sudeći po nalozima…

rujanska rupa ?

Nije ovo dno još uvijek, na crobiju 1800bodova je dno:-)

mogli bi kupci ispod 40 kn i lijepo i brzo zaraditi. ovaj koji prodaje nije sigurno kupovao po 48,50 kn nego po 5 ili 10 kn prije 5 -6 godina i više

Poslovanje sve bolje, dosta se ulaže, a cijena dionice sve niža. Tu se nekaj kuha…

Bilbija prodaje u zadnje vrijeme.

Prodao oko 200k, ostalo još 500k.

Bilbija prodaje u zadnje vrijeme.

Prodao oko 200k, ostalo još 500k.

možda priprema pare za ATPL

negdje sam pročitao da bi crobi mogao zaroniti do 1760 bodova…a onda oporavak…tko zna di je dno…

tek kad vani krene korekcija, onda smo j…j.ža…nema veze što su oni rasli zadnjih 10 godina…a mi ovdje u baruštini, čast iznimkama kao np.r rivp

negdje sam pročitao da bi crobi mogao zaroniti do 1760 bodova…a onda oporavak…tko zna di je dno…

“Negdje” ste procitali? Bas zlocesto drukanje. I naivno.

New Report

Close