Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 61.758 | 11,792 | 5,22 | 5,26 | 0,77% |
Izašla nova stranica za Istra premium camping za 2019.
Istra
1007 mjesta
Glamping
Vile s bazenom
Svašta nešta.
Čini se da zadnja faza ide 2020 jer je ostalo dosta partnerskih kucica, vjerojatno do tada traju ugovori.
Cijene su ajajaj…
Pogledao malo stranicu …. među kampovima je naveden i kamp MonPerin …
https://www.camping-adriatic.com/monperin-camp-istria
to je jedan kamp na odličnoj poziciji nekih šest km cestom ispod Bala, a obalom između Barbarige i Rovinja … nisam znao da Valamar upravlja tim kampom premda sam bio proljetos tamo sa bajkom i začudio se novim ulaganjima u taj kamp, ali nisam nigdje zapazio Valamarov logo …
znali netko nešto o tome ili je to nekom greškom na Valamarovim kamp stranicama ?
Valamar samo upravlja. Općina i fizičke osobe su vlasnici.
Bio je još jedan na upravljanju, nema ga više, zaboravio sam koji.
prošao je blok od 93500 dionica…netko veći izlazi čini se…
prošao je blok od 93500 dionica…netko veći izlazi čini se…
ja bi ipak rekao da netko veći ulazi, zar ne ?
odlična likvidnost
4,5 milje prometa nije mala stvar na ZSE. Zanima me tko je kupac
Još nisu objavili. Šute. Mozda da je pogledat neke portale u Austriji, ali sumnjam da se i tamo moze nac. Jednostavno ne zele rec.
ja bi ipak rekao da netko veći ulazi, zar ne ?
[/quote]
Ovisi kako gledaš ha ha 🙂
[/quote]
Naravno, sami su kupili 93500 dionice za bonuse upravi..
Odlična vijest je kupnja vlastitih dionica, isto sam priželjkivao i prije i o tome pisao. Radi se o tome da kompanija ipak non stop praktički ima povlaštene informacije. Veće kupnje u bloku nisu od utjecaja na cijenu što je isto tako korektno. Ne mogu kupovati uvijek prije izvješća tako da je logična i solidna kupnja. Ne možemo znati je li sve za nagradu menadžmentu ali bilo bi dobrto da je jer to automatski znači vrhunske rezultate poslovanja.