Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 61.758 | 11,792 | 5,22 | 5,26 | 0,77% |
Osim sto clanovi Uprave i NO brinu o svom bonusu pa trose par stotina tisuca kuna u kolovozu da bi utjecali na cijenu jedne od najlikvidnijih dionica na ZSE krajem godine i sezona je podbacila. Evo kazu “samo” 6% VISE dolazaka i 4% VISE nocenja za sada. Inace sam u turizmu i danas smo ostvarili rekordan promet, ali ne brinite sve je crno..
https://vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/3242937/video-cappelli-za-rtl-ne-mozete-traziti-da-na-4-milijuna-ljudi-bude-50-milijuna-turista/?utm_source=sprajcFB&utm_medium=post&utm_campaign=organic
Upravo je članovima uprave kao i NO u interesu da burzovna cijena dionice sa 31.12.2018. bude što niža te tako imaju početnu startnu poziciju puno prihvatljiviju sa mogućnošću većeg porasta cijene u 2019.Jedan od glavnih razloga zbog čega sam napustio poziciju u RIVP…
Upravo je članovima uprave kao i NO u interesu da burzovna cijena dionice sa 31.12.2018. bude što niža te tako imaju početnu startnu poziciju puno prihvatljiviju sa mogućnošću većeg porasta cijene u 2019.Jedan od glavnih razloga zbog čega sam napustio poziciju u RIVP…
Ovako nešto se stvarno rijetko ima prilike pročitati… Što bi rekao Plenki, par dana neću doći k sebi od kvalitete vašeg istupa.
Al ne određuju oni cijenu. Nisu oni vlasnici. I kao da bi njima većinski vlasnik tolerirao eskivaciju radi eventualne nagrade?!
Pa ne zarađuju oni desetine milijuna kuna na bonusima.
Razumijem te u potpunosti međutim na našem tržištu je kronični nedostatak likvidnosti te u takvoj situaciji a uzeći u obzir i negativnu famu oko ovogodišnjih rezultata sa ipak manjim rastom nego je to bilo za očekivati i uz Agrokor efekt mišljenja sam da ovdje slijedi lagana stagnacija do kraja godine. Ako krene rast odlično za imaoce RIVP a Bože mili i mi smo spremni na okidaču…
I crnje…Petersbuchel
Da,samo sto te promjene stupaju na snagu od 1.1.2019.
<
Iz ovoga ja mogu zaključiti samo da je imenovanje Kukurina i Čižmeka na period od 01.01.2019-31.12.2022 godine, dok se za program dugoročnog nagrađivanja uprave i ostalog ključnog menađžmenta ne navodi kada stupa na snagu (možda je več stupio danom donošenja ?), tako da nije mi jasna ova Vaš tvrdnja da to isto vži od 01.01.2019 godine … kad bi to bilo tako onda bi im bilo u interesu rušiti cijenu dionice a ne dokupljivati i dizati je ….
Kad pogledate vrijeme kupovine njihovih dionica te sadašnju cijenu dionice dolazimo do pozitivne nule….a vidjet ćemo do kraja godine kako i po kojim cijenama će eventualno dalje kupovat..
Valamar Riviera prvi puta ‘zakoračila’ izvan Hrvatske kupivši hotel u poznatom zimovalištu
Incasso cijelu godinu. Izuzetno za cash flow. Sjajno, sjajno ;))))