RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 12:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,25
65.969
12,558
5,22
5,26
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dolaze li ovdje sezonska sniženja prije GO? Na 35 kn mogao bih se vratiti opet djelomično unutra 😉

Na 35 si prilično široke ruke.

… i to s obzirom na … http://www.poslovni.hr/hrvatska/nogomet-tesko-moze-biti-alibi-za-mrsav-turisticki-start-srpnja-342969

Bilo bi dobro čekati 15 za malo jači ulazak. Ostalo mi se trenutno ne isplati. Strpljenje i čekanje na prodaju epica. Ko ziv ko mrtav, ali kome nije hitno, neka pričeka 2-3 god. I tako je ZSE koma…

Dolaze li ovdje sezonska sniženja prije GO? Na 35 kn mogao bih se vratiti opet djelomično unutra 😉

Ovo je po meni dno od 39.30 a 35 tesko da ce biti jer turis.sezona je tek pocela. Pozz

Meni se čini da ovdje veliki igrači trenutno izlaze sa zaradom od nekoliko 1000%, tako da do daljnjega stagniramo…budemo vidjeli rezultate koji će po meni biti negdje kao i prošle godine, možda plus od 5 – 10%, ali uz povećani pdv i povećane plaće radnicima zarada, a i dividenda će biti tu negdje, tako da je po meni ovo trenutno pravedno vrednovano…

Bilo bi dobro čekati 15 za malo jači ulazak. Ostalo mi se trenutno ne isplati. Strpljenje i čekanje na prodaju epica. Ko ziv ko mrtav, ali kome nije hitno, neka pričeka 2-3 god. I tako je ZSE koma…

Moze neki pokazatelj na temelju kojeg si odredio 15 kn kao gornju granicu za ulazak? Ili si to ovako bacio kao da si na trznici pa kupujes rajcice?

Da, evo, samo što nije pala na 15 kn.
Kad je malo narasla, ovdje se moglo čuti bljezgarije da ide na 70 kn, a sad kad je malo pala, sigurno ide na 15.

Ne znam zašto je to tako. Možda većina sudionika ima samo jedan neuron u glavi, koji može biti ili ugašen ili upaljen, pa sve vide u ekstremima i crno-bijelo?
Teško je reći.

polagano se pretvara u padajući nož, što nije bilo problem dok je tu još nekoliko ljubitelja iste imalo nešto keša… čini se da i toga ponestaje

šmrc

slijedi nam precesija

Ne znam zašto je to tako. Možda većina sudionika ima samo jedan neuron u glavi, koji može biti ili ugašen ili upaljen, pa sve vide u ekstremima i crno-bijelo?
Teško je reći.

Ta pretpostavka je već nebrojeno puta i empirijski dokazana….

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

http://www.seebiz.eu/valamar-riviera-nagraduje-zaposlenike-s-300-kuna-zbog-dobrih-rezultata-na-pocetku-sezone/ar-178830/
Znači usprkos SP u Rusiji za Valamar sezona odlično počela, a dionica pada.

polagano se pretvara u padajući nož, što nije bilo problem dok je tu još nekoliko ljubitelja iste imalo nešto keša… čini se da i toga ponestaje

šmrc

Malo u brojevima…
U odnosu na isto lanjsko razdoblje, dionički promet u prvom polugodištu manji je 56,6 posto.

šmrc

Padajuci noz? VALAMAR?
you cant be serious!

Evo zbog ovakvih ce ibdalje biti Agrokora, Viadukta, i slicnih..
I svi ce biti krivi samo da slucajno nebi sebe optuzili da ste si mozda sami krivi.

Ova dionica je i dalje best na Zse za dugorocne ibstabilne ulagace..
A vi pricajte o padajucim nozevima, a sto je najtragicnije nekini p.use takve fore.

New Report

Close