RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 18:08
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
87.611
16,719
5,20
5,24
-0,76%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Dionice Epica su sa jučerašnjim danom preknjižene na pojedinačne vlasnike. Po meni, dvije godine od danas možemo očekivati prodaju … a možda i ranije ….

daj pls nemoj … s tolikim dugom mogu prodati samo nekom lameru koji nista ne kuzi i koji ima love na bacanje-a takvih nema.
ovo ide u duzi rok konsolidacije dok se krediti ne vrate u manje razmjere i tek, tek, tek tada se moze pomisliti o prodaji…a i to treba pripremiti.
[/quote]

Jel to onaj moment kad hoćeš napisati nešto pametno a ispadne sasvim dijametralno suprotno…
[/quote]

Pa ne.
dajte odrastite i pogledajte moje postove od prosle sezone u jesen ili ove u proljece.rekao sam da ce ovo biti ovako.
a to sto nekima to ne pase …sorry.
i opet ponavljam ako na jesen ovo dodje na 44 kn mrak. iako sumnjam

Čak i bezvrijedni komentari su dobro došli, čisto radi razmišljanja.
Idemo sa činjenicama, konzervativne procjene kvalitetne investicijske i brokerske
kuće intercapital iz prosinca 2017. kada je cijena bila oko 44 kn
je “kupiti” i predviđena ciljana cijena 48 kn.
http://www.intercapital.hr/upload/research/Daily/2017-12/Market%20Espresso%20171222.pdf

U međuvremenu imamo kolaps radi Agrokora na ZSE, koji sa Valamarom nema veze,
sve bolji turizam, jaku potražnju za Hrvatskom i više cijene Valamarovih usluga.
Sada i ovo nogometno čudo na SP u Rusiji koje će imati sjajan marketinški učinak koji je
teško izračunati, ali za očekivati je da oni u turizmu koji imaju što ponuditi gostu da će profitirati.

Cijena je trenutno 40 kn, je li to buy signal. Kako kome, ima jedna stara fora kupuj kada nitko ne kupuje…
Svatko je odgovoran za svoje investicijske odluke, ali naknadna pamet
je skroz bezvrijedna, to prepustimo pametnjakovićima koji ju pokušavaju prodati kao priču.
Ne bih sada o svjetskom turizmu i brojkama, ali jasno je da su brojke sve veće i navike potrošača
predvidive. Naravno da su i druge procjene analitičara oko 48 kn ili više, da sad ne navodim ima ih više…

slika govori vise od 1000 rijeci

Ajmo kuljacenje …. ajmooooooo

Radi se o tome da svi mogu kupiti po 40 kn koliko treba, ali psihologija krda ima svoj stvarni učinak.

Sjećam se da Imperijal Rab nitko nije htio kupovati ni po 200 ni po 300 ni 400 i na kraju
po 500 kn. Ponekad sam sam sebe pitao, je li to normalno da kupujem cijeli dnevni promet
na Imperijalu i što će biti poslije, ali to je ZSE. Srećom bila je vrlo izdašna zarada od HIMR zahvaljujući
ponudi Valamara. Bitno je da dionica zarađuje, ima esenciju vrijednosti i ostvaruje planove. Strpljen spašen u svakom slučaju. Mali smo igrači, igru vode veliki igrači.

Planiram kupit još cca 200 komada i to bi bilo to,
da mi bude jedan lijepi broj, djeljiv sa nečim osobnim.

I najavljeno smanjenje PDV-a donit će koji milijunčić.
Neka stoji, ne mislim prodavat tako brzo vjerojatno
za 3 godine, pa ko živ ko mrtav do tada. Imaju smisla
za uzet lovu i naplatit i perjanice su hr turizma, sa puno
atraktivnih nekretnina kraj mora ili u moru. Dobri su potezi
investicije dok su kamate niske, a i banke takve klijente drže
kao kap vode na ovom malom tržištu.

zakon, nakon 1 sat trgovanja ukupno 40,30 kn prometa, ravno 1 dionica ahahahahaha . …… i to naša najbolja turistička kompanija

Zasto bi platio više ako se može kupiti jeftinije. Prodavač je spuštao po 40 kn koliko god treba i za ocekivat je da ce poklopit kupnju do te cijene. Ako odustane od prodaje druga stvar ali onda cijena ide munjevito gore vrlo brzo, ali od toga ništa zasad.

Zasto bi platio više ako se može kupiti jeftinije. Prodavač je spuštao po 40 kn koliko god treba i za ocekivat je da ce poklopit kupnju do te cijene. Ako odustane od prodaje druga stvar ali onda cijena ide munjevito gore vrlo brzo, ali od toga ništa zasad.

za sada obrnuto

Bit će ovo dobra kupovina……..negdje oko 20…..

Možeš patiti i dalje

ovdje se ceka samo malo da se bid popuni pa udri jer ocito da dolaze dani bjezanije sa Zse

Dolaze li ovdje sezonska sniženja prije GO? Na 35 kn mogao bih se vratiti opet djelomično unutra 😉

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close