RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 23:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
87.611
16,719
5,20
5,24
-0,76%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Tko ulaže i nudi više i bolje imat će bolje rezultate naravno.

40% više noćenja u odnosu na svibanj 2017.

Valamar je povisio cijene, tako da će u svakom slučaju zbrojiti veće prihode.
Mislim da je oko 3.000 kn mobilna kuća dnevno u 5*, može se provjeriti.
Nije za jazavce u svakom slučaju, tko želi bolju uslugu ide u Valamar,
tko želi nešto drugo može recimo na Vir.

https://www.htz.hr/sites/default/files/2018-07/Turisti%C4%8Dka%20statistika%20-%20lipanj%202018.pdf

Zasad su brojke zbilja sjajne, nema sumnje da će tako i nastaviti.
Ulaskom u polufinale SP u nogometu pretraživanje Hrvatske kao turističke destinacije je
poraslo oko 20% putem interneta. Sigurno da će onaj tko ima što ponuditi napraviti dosta posla.
Bolji smještaj se bolje prodaje u zadnji čas i postiže bolje cijene. Valamar nema turizam apartmana
po 50 ili 70 eura i onda u Konzum po hrenovke i paštu. Iako je cijena zacementirana na 40 kn, ipak
je i rizično ne biti u dionici, jer se fino zarađuje. Kao dugoročnom ulagaču bitna mi je i dividenda.

Ukoliko pobjedimo večeras Englesku, biti će to nevjerojatna reklama za turizam u Hrvatskoj,
jednostavno marketinška atomska bomba. Večeras je čudo od utakmice, nadam se pobjedi 🙂
iako je i ostvareno polufinale fantastičan i veliki uspjeh i imaš najmanje utakmicu za 3. mjesto
koju isto gleda pola svijeta.

Hotelima plaže na zahtjev, bez natječaja

Odlične vijesti za Valamar. I do sada su se dobro snalazili izgleda da se pogoduje
ozbiljnim igračima. Logično je i opravdano da ozbiljni investitori gdje netko tko ulaže milijarde ima
određeno pravo prvenstva. Inače bi i na plaže došao jeftini sladoled i plažna
oprema sa tržnica. Bolje manje gostiju, a platežno znatno moćnijih.

Sve odlicne vijesti ali cijena ni lijevo ni desno.

get rich or die tryin'

Web stranice HTZ-a bilježe rekorde: Porast posjeta veći za 250%

Rado ćemo ugostiti nove turiste.

Takve informacije tjeraju osmjeh na lice. Mislim da cemo za prave ucinke morat cekat godinu dana, jer ljeto je na pola puta. Al nije problem cekat.

Oni koji se ne sjećaju prošlosti, osuđeni su da je ponavljaju.

Evo, ovo je više-manje, naš turizam. Čast rijetkim izuzetcima…

https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/kolona/clanak/id/555665/zvuci-nelogicno-ali-je-zapravo-tocno-imamo-povecanje-broja-gostiju-i–podbacaj-turisticke-sezone

Dionice Epica su sa jučerašnjim danom preknjižene na pojedinačne vlasnike. Po meni, dvije godine od danas možemo očekivati prodaju … a možda i ranije ….

Dionice Epica su sa jučerašnjim danom preknjižene na pojedinačne vlasnike. Po meni, dvije godine od danas možemo očekivati prodaju … a možda i ranije ….

daj pls nemoj … s tolikim dugom mogu prodati samo nekom lameru koji nista ne kuzi i koji ima love na bacanje-a takvih nema.
ovo ide u duzi rok konsolidacije dok se krediti ne vrate u manje razmjere i tek, tek, tek tada se moze pomisliti o prodaji…a i to treba pripremiti.

kad češ ti više shvatiti da je dug samo jedan od parametara vrijednosti kompanije ? puno je važniji parametar sposobnost otplate duga …. kad bi tebe čovjek doživljavao, ispalo bi da firma samo što nije u stečaju … novi uljanik …

daj pls nemoj … s tolikim dugom mogu prodati samo nekom lameru koji nista ne kuzi i koji ima love na bacanje-a takvih nema.
ovo ide u duzi rok konsolidacije dok se krediti ne vrate u manje razmjere i tek, tek, tek tada se moze pomisliti o prodaji…a i to treba pripremiti.
[/quote]

Jel to onaj moment kad hoćeš napisati nešto pametno a ispadne sasvim dijametralno suprotno…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

kad češ ti više shvatiti da je dug samo jedan od parametara vrijednosti kompanije ? puno je važniji parametar sposobnost otplate duga …. kad bi tebe čovjek doživljavao, ispalo bi da firma samo što nije u stečaju … novi uljanik …

ajmo redom.
“kad češ ti više shvatiti”
Ovakav ton (pomalo ljevicarski i liberalno nadmocan bez razloga) ti mozda pristaje u slucaju da si ti neki ucitelj a ja djak.nemoj tako pricati s ljudima na forumu jer nije pristojno.

nabijati izjave koje nitko niej rekao nema smisla->tko je spopinjao stecaj?
tipicno za forumske lamere…napisu nesto sto nitko nije rekao i oda raspravljaju o toj tezi i daju pausalne procjene-neprocjenjivo i nadasve jako intelektualno

“kad bi tebe čovjek doživljavao”
Ispada da ako ne drukas kao neke osobe odmah te se napada i progoni kao ranjenu zvijer. Ja pratim neke turisticke dionice godinama. i opet se s visoka postavljas sto sada potvrdjuje tezu da nisi dorastao intelektualnoj raspravi.

Ides ti meni na ignore kao i onaj sto pocinje s “B”

New Report

Close