RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 07:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
61.758
11,792
5,22
5,26
0,77%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

DA ! mozak mu je očito odradio ali prsti nisu. još.
zato i potreba da nešto komentira nikad sa smislom
niti informativno. svatko… ima svoje veselje

HebateSiegmund Freud by himself..bariq. Ti ti si informativan i koristan ko vecernjak iz 86 te.

No pain no Game

Jel ide bariq rast? Sad ce samo sto nije

No pain no Game

Jel ide bariq rast? Sad ce samo sto nije

može neko obrazloženje zašto raste neće biti?

jer nema skidanja sa aska

slijedi nam precesija

hvala, sad mi je jasnije.

Zato što je već sada na ludilo cijeni. Kud bi više?

Zato sto smo trenutno fair vrednovani, nema novih ulagača koji bi digli cijenu, stari ulagači kapitaliziraju dobit. Psiholoski moment burze je totalno down(agrokor utjerao strah). Tehnički smo spremni na lijepi pad. Odusevljava zilavost dionice na sve te lose stvari i kad to sve malo apsolviramo i ako ne bude vanjskih vecih lomova onda mozemo pricati o rastu. 56x drugu Bariqu sam rekao sto slijedi i bio u pravu. Da ne vjerujem u rivp ne bi bio tu no te izjave bariqa me jako podsjecaju na stanje 2007 kad se nskrcala ekipa u nadi da ce na brzinu obrnit paru, a ono sve stalo..zatisje pred lom i iscudavanje kako to sad ne raste, ksko?? Bas tipični Bariq tipovi Nickova koji loze ne buloze. Recimo dalekovod uzima aluminij u bih, grade se ceste po crnoj gori (igh), fond manageri du na skijanju pa kad dodu krece rast… i cijeli niz takvih brdastoca..kao sad on.. Norvezani se kupaju u 11 mj, pa Nijemci ospali sad ce svi na Jadran. Hr u polufinalu sad ce rivp rasti. Smijeh.

No pain no Game

Ukratko, jedno od dugoročno i srednjoročno najboljih i najsigurnijih ulaganja na ZSE. Brzo je FI ovaj manje bitan. Najavljena nova otvorenja 2019.

Ukratko, jedno od dugoročno i srednjoročno najboljih i najsigurnijih ulaganja na ZSE. Brzo je FI ovaj manje bitan. Najavljena nova otvorenja 2019. Njemci su rano ispali i tisuce koje bi putovali u Rusiju neće tamo.

Daj barik ne pretjeruj za niti jedno drustvo koji ima takvu velicinu duga, s obzirom na prihode se ne moze izjavit da je jedno od najsigurnijih ulaganja, ulaganje je dobro ali sigurnost je nesto drugo.

Ignore : renči

Ako me iskustvo išta naučilo, to je da ništa nije sigurno…bar ne na ZSE…
Za HT su pričali da je sigurniji od obveznice, pa vidi ga sad…todex…itd..

Jel ovo Valamar Lanterna?

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/cak-15-ero-djece-otrovano-klorom-na-otvorenom-bazenu-djeca-su-teze-disala-i-kasljala-prebaceni-su-u-pulsku-bolnicu/7582497/

P.S. Nadam se da će djeca biti ok!

New Report

Close