Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,08 | 12.189 | 2,399 | 5,08 | 5,10 | 0,00% |
Krasno.
Veselim se integriranom izvješću. Za svakog investitora obvezno štivo.
Rasprodaja je u cijelosti okončana. Ukupni tržište i dalje klinički mrtvo. Ako krene u zeleno, Valamar ce predvoditi dobitnike
Veliki porast turizma. Iduće godine još viša dividenda.
Što curi roger ? Fiksirao si nešto. Valamar je ipak u zavidnom položaju pred njim je rekordna sezona, ili ?
Dobio sam neko pismo od predsjedavajuceg nadzornog odbora i pise da sve rade u interesu dionicara, sto rast cijene pokazuje/dokazuje. Vjeruje da ce dogovor za Helios Faros proci sa mirovincima pbz i zaba. Spajanje Valamar i Epic financira Epic i to im je ulaganje u buduca pokoljenja :-). Malkice je povecana naknada nadzornom odboru, ali po njihovim rijecima to se isplati jer dovode puno Autrijanaca na moreno :-).
Što curi roger ? Fiksirao si nešto. Valamar je ipak u zavidnom položaju pred njim je rekordna sezona, ili ?
Vidim da pišete da vam je sjela divika, ali sad sam usao u ebroker i imam isto stanje keša kao i zadnjih 6 mjeseci, znaci nista mi nije sjelo. Nisam niti dobio pismo kao prosle godine di me pitaju dal ocu u kešu ili u dionicama. Dobio sam samo pismo s podacima rasta poslovanja, grafovima itd itd. Da li jos netko ima takva iskustva da mu nije sjela dividenda ?
Hvala unaprijed na informacijama.
Najbolji izvještaj godine.
Vidim da pišete da vam je sjela divika, ali sad sam usao u ebroker i imam isto stanje keša kao i zadnjih 6 mjeseci, znaci nista mi nije sjelo. Nisam niti dobio pismo kao prosle godine di me pitaju dal ocu u kešu ili u dionicama. Dobio sam samo pismo s podacima rasta poslovanja, grafovima itd itd. Da li jos netko ima takva iskustva da mu nije sjela dividenda ?
Kolega
dividenda sjeda na bankovni račun koji imate prijavljen u SKDD. Ako nemate otvoren račun u SKDD, onda trebate isti otvoriti, tamo prijaviti bankovni račun za isplatu dividende i dobiti ćete divku. Divka nema veze sa brokerskim računima. Eto, nadam se da Vam je sada jasno … pozzzzz
mjanko5 Vam je odgovorio za dividendu u novcima, a pismo (izjavu o isplati dijela dividende u dionicama) ove godine nisu slali nego ste ga mogli isprintati na svojem računu na SKDD ili preuzeti bjanko sa Valamarove stranice i ispuniti.