Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 87.611 | 16,719 | 5,20 | 5,24 | -0,76% |
Stefek, slazem se s tobom, no ono što mi smeta je zaljubljenost i oduševljenost, lebdenje u oblacima dionicom. Tito partija style
Na dionicu bacim pogled tu i tamo. Sad malo više jer moram upucati dividendu.
Ali zato pratim šta firma radi, kako planira, investira, radi, zarađuje. I teško je naći bolju. U sektoru nema bolje. Idealna dionica za male umjesto apartmana i sl. Fino se bavim svojim poslom, a cure i dečki iz Valamara to fino odrade za mene.
Ima li negdje nešto više o samoj investiciji ili ostaje sve isto kako su bili najavljivali za ovu godinu pa odgodili za sljedecu?
nije ni Valamaru baš bajno sa radnicima, stručnih ljudi i specijaliziranih uvijek fali.
izgradnja pristojnog smještaja je prava stvar.
prije 3 tjedna cijena je bila 39,5 kn i uključivala je 0.9 kn dividende. danas 3 kn viša cijena bez dividende
tj. dana produžuje se ugovor o radu nakon potrebe za radom dakle ugovor se nastavlja
za određeno vrijeme koliko je radnik odradio.
Ma jesi li ti siguran u ovo? Je li uopće to zakonito što si iznio?
Radnici posebno u sezoni rade i prakovremeno…Taj prekovremeni rad se ne plaća odmah na plaći, nego se za taj broj sati
tj. dana produžuje se ugovor o radu nakon potrebe za radom dakle ugovor se nastavlja
za određeno vrijeme koliko je radnik odradio.
Ma jesi li ti siguran u ovo? Je li uopće to zakonito što si iznio?
[/quote]
Ista stvar je i u Maistri, tako da bi sve ytrbalo biti regularno. Ukoliko se ne varam, glavno da se ne prijedje maksimalan broj radnih sati tjedno/mjesecno propisan Zakonom o radu.
Meni je jasno da uvijek ima onih koji žele biti veći katolici od pape, ali ovo je vrlo kvalitetno rješenje i za radnike i za Valamar.
Meni je jasno da uvijek ima onih koji žele biti veći katolici od pape, ali ovo je vrlo kvalitetno rješenje i za radnike i za Valamar.
Prosipaš floskule a ne nudiš nikakva objašnjenja. Znaš li ili ne znaš kako je to izvedeno? Prekovremeni rad bi se trebao plaćati više. Primjer: ako netko radi jedan tjedan 80h nije isto kao da radi dva tjedna po 40h.
Dižu cijene, zanemaruju oporavak konkurencije. Odbit će im se o glavu.
Hoteli digli cijene, ali ne vide oporavak mediteranskih rivala
ozapa ne znam što nije jasno, radi se o sezoncima kojima se produljuje radni odnos za odrađeni dio. ne radi se o zaposlenima 12 mj. godišnje. pustite teoretiziranje.
Dižu cijene, zanemaruju oporavak konkurencije. Odbit će im se o glavu.
Hoteli digli cijene, ali ne vide oporavak mediteranskih rivala
Članak mi je bezveze i nema veze s Valamarom. Ne zato što se ne spominje, nego mi to nije isti segment tržišta. Uopće se ne brinem zbog tog oporavka.
ukratko booking je bolji a cijene su više