RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 13:21
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,25
67.191
12,792
5,20
5,24
-0,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ne vjerujem da je itko rusio cijenu radi dividendne u dionicama.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Najlakše je stvoriti teoriju zavjere, ne moraš ništa dokazivati.

Cijenu je digao trezor kupnjom 100 kila dionica. Takvim potezom su Austrijanci sami sebi izbili, ergo zavjere nema. Al eto, nekima je lakše tako živjeti.

Još samo 2 dana se kupuje dionica sa dividendom 0,90 kn koja ce biti isplacena početkom lipnja. Ako sam u pravu do petka u 16.00 sati. Moje mišljenje da nece pasti za iznos dividende cijena kao sto je bilo nekoliko zadnjih godina. Ponuda adrisa daje vjetar u leđa tržišnom vrednovanju hrvatskog turizma, ali nije efikasna burza ZSE. Vremenski uvjeti i travnju i svibnju idu na ruku novim rekordima.

Moje mišljenje je da će cijena dionice pasti za iznos dividende.Pozdrav.

Još samo 2 dana se kupuje dionica sa dividendom 0,90 kn koja ce biti isplacena početkom lipnja. Ako sam u pravu do petka u 16.00 sati. Moje mišljenje da nece pasti za iznos dividende cijena kao sto je bilo nekoliko zadnjih godina. Ponuda adrisa daje vjetar u leđa tržišnom vrednovanju hrvatskog turizma, ali nije efikasna burza ZSE. Vremenski uvjeti i travnju i svibnju idu na ruku novim rekordima.

divka je toliko mala da je nebitna za kretanje cijene na ovoj dionici. pa u jednom danu cijena često oscilira više od iznosa dividende

Predmet: Obavijest o imenovanju uprave na novi mandat i programu dugoročnog nagrađivanja u dionicama Društva

Valamar Riviera d.d. sa sjedištem u Poreču, Stancija Kaligari 1, OIB 36201212847 (dalje u tekstu: Društvo ili Valamar) obavještava da je nadzorni odbor Društva na novo mandatno razdoblje počevši od 1. siječnja 2019. godine do 31. prosinca 2022. godine ponovno imenovao g. Željka Kukurina za predsjednika uprave i g Marka Čižmeka za člana uprave Društva. U cilju ostvarivanja daljnjeg razvoja poslovanja Valamara, nadzorni odbor donio je dugoročni plan nagrađivanja uprave i ključnih rukovoditelja u dionicama Valamara u visini 2% godišnjeg povećanja tržišne kapitalizacije dionica na Službenom tržištu Zagrebačke burze d.d. Dionice će se prenositi pod uvjetom ograničenog prava raspolaganja u periodu od četiri godine i pod uvjetom lojalnosti Valamaru. Time će se motivirati dugoročna lojalnost ključnih rukovoditelja u ostvarivanju poslovnih ciljeva i stvaranju nove vrijednosti za dioničare. Valamar Riviera d.d.

I tata bi sine. Svima u interesu rast cijene dionice.

Mazohist sam, ali željno iščekujem kako će ekipa jalnuša na forumu ovo negativno interpretirati.

Predmet: Obavijest o imenovanju uprave na novi mandat i programu dugoročnog nagrađivanja u dionicama Društva

Valamar Riviera d.d. sa sjedištem u Poreču, Stancija Kaligari 1, OIB 36201212847 (dalje u tekstu: Društvo ili Valamar) obavještava da je nadzorni odbor Društva na novo mandatno razdoblje počevši od 1. siječnja 2019. godine do 31. prosinca 2022. godine ponovno imenovao g. Željka Kukurina za predsjednika uprave i g Marka Čižmeka za člana uprave Društva. U cilju ostvarivanja daljnjeg razvoja poslovanja Valamara, nadzorni odbor donio je dugoročni plan nagrađivanja uprave i ključnih rukovoditelja u dionicama Valamara u visini 2% godišnjeg povećanja tržišne kapitalizacije dionica na Službenom tržištu Zagrebačke burze d.d. Dionice će se prenositi pod uvjetom ograničenog prava raspolaganja u periodu od četiri godine i pod uvjetom lojalnosti Valamaru. Time će se motivirati dugoročna lojalnost ključnih rukovoditelja u ostvarivanju poslovnih ciljeva i stvaranju nove vrijednosti za dioničare. Valamar Riviera d.d.

I tata bi sine. Svima u interesu rast cijene dionice.

Mazohist sam, ali željno iščekujem kako će ekipa jalnuša na forumu ovo negativno interpretirati.

Zanimljiva metoda nagrađivanja, ali odlična za sve dioničare, a ne samo za managere kao kod nekih drugih firmi.

Ignore: KressoM, delux

Moje mišljenje je da će cijena dionice pasti za iznos dividende.Pozdrav.

A naravno, tako je stalno,,, zato mi i dividenda nije zanimljiva,,,jednostavnije prodat pa kupit kad padne imas odmah lovu a ako imas starije dionice ni porez ne placas 🙂

stipe bilo bi to 1. puta da padne rivp za iznos dividende. kod drugih dionica je to redovito ova je očito posebna i nije bez razloga najbolja dionica na burzi godinama. Novi moment je nagrađivanje šefova skopčano za tržišnu kapitalizaciju i rokove. moglo bi se zaključiti da to otklanja brzu prodaju, što mi je veli logično dok traje intenzivan investucijski ciklus. likvidnost ovaj tjedan nešto manja kao da kupc i čekaju jeftinije i još pokupiti dividendu. Danas je zadnji dan kupnje sa dividendom!

Danas je zadnji dan kupnje sa dividendom!

zanimljivo. vidjet ćemo hoće li to potaknuti kupce da počiste prodaju krajem dana

Barikb pa vidi da je dugoročno RIVP rasla i da je na vrhuncu vala, sad kad bude dividenda dionica ce po meni debelo pasti jer prevladavaju prodavači, a i sam sam na njoj izgubio jer sam je kupio po 42,50 ;-), daj bože da sam u krivu pa da cijena poraste…

Pa kod HT-a je npr. zadnji dan još pala sa 156 na 153, a ne porasla.

New Report

Close