RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 12:14
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,25
65.969
12,558
5,22
5,26
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Je li to divka 0,5 kn ili 5 kn 🙂

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Tko bi gori sad je doli, a tko doli gori ustaje. Fali 6 kn do ATH nakon toga vu pratit rast. plus toga dividenda je u cijeni. Nisam još zadovoljan ali ću biti. 4% rasta na RIVP me ne impresionira. Ovih 6 kn proždro je g. Todorić. Ali ne žalim se cijeli auto u nekoliko dana povećana moja imovina.
koji auto?

Ma dividenda je niža od kune, tako da to nema nekog utjecaja na cijenu.

jel netko zna koji datum se uzima kod obračuna tj. zamjene dividende u dionice ?

8.5
[/quote]

Zar nije 13.5. zadnji dan za kupovinu s dividendom?

Pa T+2=15.5.(record day)?!

Da, record day za broj dionica za isplatu dividende je stanje u SKDD na 15.5, ali referentna cijena za isplatu dividende u dionicama je prosječna cijena na dan skupštine (8.5.)

Tko izgubi dobitak dobije gubitak

Joj da, nisam pročitao najvažniji odjeljak!
Moja greška!

8.5. je dan za izračun divke u dionicama!

Ja nisam zadovoljan izvješćem i stajem na stranu forumaša.

@Tibro
– izvješća su itekako usporediva jer nema promjene knjigovodstvene metodologije samo treba znati što gledati.

@Novi
– ironiji nema mjesta jer se ne nazire nikakvo poboljšanje poslovanja.

Firma se širi – nije to isprika za sve. Odbacite amortizaciju i financijske prihode/rashode i eliminirali ste utjecaj širenja firme. Što vam ostaje? Ostaje 4,3 mil kuna veći gubitak nego prošle godine s tim da je ove godine Uskrs bio u 1Q. Kažete, firma zbog širenja ima više zaposlenika, pa dobro, po meni ima i više kapaciteta što bi trebalo poništiti taj utjecaj ali da vam udovoljimo eliminirajmo i utjecaj zaposlenika. Dakle u 1q 2018 bi gubitak (bez amortizacije, neto financijskih rashoda i sa troškovima zaposlenih iz 1q 2017) tako iznosio 84,241 mil kuna. Usporedivi gubitak 1q 2017 bi bio 84,602 mil kuna. Izbacimo li utjecaj Uskrsa mi smo ove godine u debelom minusu. I čemu se točno trebam radovati? To što će firma razvaliti sezonu? Pa i moji starci razvaljuju sezonu iako ja njihov apartman nikad ne bi unajmio. Razlika se čini od siječnja do svibnja. Da je u PLAG ili MAIS veći free float odavno ne bih bio ovdje.

Tko leti vrijedi, tko vrijedi leti, tko ne leti ne vrijedi

Koji auto ?
Na moj broj dionica Suzuki Vitara Vulgaris tj. bez opreme

Mi u Istri ipak razvaljujemo i za prvomajske praznike ….
http://www.glasistre.hr/405e3cfc-db99-4786-97d0-1adae9ff1ec6

Mi u Istri ipak razvaljujemo i za prvomajske praznike ….
http://www.glasistre.hr/405e3cfc-db99-4786-97d0-1adae9ff1ec6

pa zna se tko je tamo na vlasti.
🙂

Kako super je ovo? 🙂

Da, record day za broj dionica za isplatu dividende je stanje u SKDD na 15.5, ali referentna cijena za isplatu dividende u dionicama je prosječna cijena na dan skupštine (8.5.)

Nisam baš pratio kako je to do sada išlo i koje to dionice oni dijele i koliko. Jesu li to dionice koje su sada upisane na Valamar i ima li ih dosta za podjelu ili će kupovati dionice na burzi ako bude velik interes za zamjenu?

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close