Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,25 | 65.969 | 12,558 | 5,22 | 5,26 | 0,00% |
Tko bi gori sad je doli, a tko doli gori ustaje. Fali 6 kn do ATH nakon toga vu pratit rast. plus toga dividenda je u cijeni. Nisam još zadovoljan ali ću biti. 4% rasta na RIVP me ne impresionira. Ovih 6 kn proždro je g. Todorić. Ali ne žalim se cijeli auto u nekoliko dana povećana moja imovina.
8.5
[/quote]
Zar nije 13.5. zadnji dan za kupovinu s dividendom?
Pa T+2=15.5.(record day)?!
Da, record day za broj dionica za isplatu dividende je stanje u SKDD na 15.5, ali referentna cijena za isplatu dividende u dionicama je prosječna cijena na dan skupštine (8.5.)
Ja nisam zadovoljan izvješćem i stajem na stranu forumaša.
@Tibro – izvješća su itekako usporediva jer nema promjene knjigovodstvene metodologije samo treba znati što gledati.
@Novi – ironiji nema mjesta jer se ne nazire nikakvo poboljšanje poslovanja.
Firma se širi – nije to isprika za sve. Odbacite amortizaciju i financijske prihode/rashode i eliminirali ste utjecaj širenja firme. Što vam ostaje? Ostaje 4,3 mil kuna veći gubitak nego prošle godine s tim da je ove godine Uskrs bio u 1Q. Kažete, firma zbog širenja ima više zaposlenika, pa dobro, po meni ima i više kapaciteta što bi trebalo poništiti taj utjecaj ali da vam udovoljimo eliminirajmo i utjecaj zaposlenika. Dakle u 1q 2018 bi gubitak (bez amortizacije, neto financijskih rashoda i sa troškovima zaposlenih iz 1q 2017) tako iznosio 84,241 mil kuna. Usporedivi gubitak 1q 2017 bi bio 84,602 mil kuna. Izbacimo li utjecaj Uskrsa mi smo ove godine u debelom minusu. I čemu se točno trebam radovati? To što će firma razvaliti sezonu? Pa i moji starci razvaljuju sezonu iako ja njihov apartman nikad ne bi unajmio. Razlika se čini od siječnja do svibnja. Da je u PLAG ili MAIS veći free float odavno ne bih bio ovdje.
Koji auto ?
Na moj broj dionica Suzuki Vitara Vulgaris tj. bez opreme
Mi u Istri ipak razvaljujemo i za prvomajske praznike ….
http://www.glasistre.hr/405e3cfc-db99-4786-97d0-1adae9ff1ec6
Mi u Istri ipak razvaljujemo i za prvomajske praznike ….
http://www.glasistre.hr/405e3cfc-db99-4786-97d0-1adae9ff1ec6
pa zna se tko je tamo na vlasti.
🙂
Da, record day za broj dionica za isplatu dividende je stanje u SKDD na 15.5, ali referentna cijena za isplatu dividende u dionicama je prosječna cijena na dan skupštine (8.5.)
Nisam baš pratio kako je to do sada išlo i koje to dionice oni dijele i koliko. Jesu li to dionice koje su sada upisane na Valamar i ima li ih dosta za podjelu ili će kupovati dionice na burzi ako bude velik interes za zamjenu?