RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 10:23
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
31.616
6,033
5,22
5,26
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

jel netko zna koji datum se uzima kod obračuna tj. zamjene dividende u dionice ?

jel netko zna koji datum se uzima kod obračuna tj. zamjene dividende u dionice ?

8.5

Mislim da je ovo zadnja prilika da se kupi po odličnoj cijeni.
Čekao sam da dođe do 35,00 ali izgleda ništa od toga. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani.

Mislim da je ovo zadnja prilika da se kupi po odličnoj cijeni.
Čekao sam da dođe do 35,00 ali izgleda ništa od toga. Bolje vrabac u ruci nego golub na grani.

Moze doc do 38 max,spekulativno samo tik prije glavne skupstine,vise nece.

Cini se da ni vecinskom ne odgovara nize, ovo mu je valjda optimum izmedju broja dobivenih dionica od divke i naknadnog vracanja cijene na prijasnje razine.

Cijena odgovara svima koji zamjenuju dio dividende za dionice.

Cijena odgovara svima koji zamjenuju dio dividende za dionice.

Da. A jednako tako odgovara i onima koji će dionice kupiti za novac koji im bude isplaćen kroz dividendu 🙂

[IMG]http://i67.tinypic.com/2vrzmz4.jpg[\IMG]

Luksic lamenta pérdida de millonaria inversión en Banco Popular de España: "No siempre se gana"

Da…Ali kvaka je u tome da je kod zamjene dijela dividende cijena zamjene fiksna, a kada bi kupovali od isplaćene gotovine izvjesna je viša cijena po zakonu ponude i potražnje. Tako da ipak samo teoretski odgovara jednako. Moguće da za gotovinu stjecajem okolnosti bude i povoljnije, ali ocjenjujem da je to malo vjerojatno. Većinski je do sada lijepo profitirao stjecanjem dionica umjesto dividende, kao i ostali ulagači.

A kad ćemo mi dobiti izvještaj?
Na skupštini?!?

U očekivanju izvještaja ko zadnja predstečajuša…

Vaš link …[/url]

Naturista – koja je to aplikacija?

New Report

Close