Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 87.611 | 16,719 | 5,20 | 5,24 | -0,76% |
samo izvoli, ja sam sve uložio u RIVP
sutra bi moglo još smješnije 🙂 sudeći po ponudi i potražnji
danas vidjesmo totalni preokret.
Ja samo komentiram glupost kupca koji moze sve pokupit po prosjecnoj cijeni 41.30 kn u 15:55 umjesto 42kn u 16:00.
Zašto glupost ? Tom logikom oni koji su kupovali desetke milijuna
po 47 kn ili 48 kn su što ?
Danas je cijena takva, sutra ne zna kakva će biti, izgleda da je trend promijenjen.
Zanimljivo razmišljate, umjesto da uživate što ste prodali po najvišoj cijeni dana,
čuđenje prema kupcu. Ja sam očekivao čitali ste gore tako nešto, pa uopće nisam iznenađen.
Danas je bio onaj veći paketić oko 35 tisuća komada, možda je istovaritelj rasprodao
što je mislio. Cijena je bila pala dobrih 15%, vidjet ćemo dalje. Ima dosta optimizma
za ovaj posao kojim se Valamar bavi. Fali barem 50-ak hotela, takva je potražnja,
cijene smještaja lagano rastu, špica sezone prodana, vidjet ćemo.
Kupac ovog na kraju je neki fond kome je bitan zadnja cijena dana Recimo mirovinci, jer je danas masa uplata u 2stup 😇😇
Oscilatori poprilično ohlađeni,kupaca ne nedostaje oko 40 kn a kako i ne bi na ovoj rasprodaji. Uzeo tisućicu kad se već nudi. Sa sutrašnjim danom preokret iz negativnog u pozitivni trend. Taj mentalni sklop je baš fascinirajući.
sa čime se vi zamarate, ljudi ????? ide proljeće, toplo je, sad će uskrs, turisti će navaliti već slijedeći tjedan, pa onda ljeto, sezona … a vi stranice i stranice o tome da li je cijena kunu gore ili dole ???? wtf ????
Upravo tako kolega.
Što se tiče RIVP-a čeka se kraj investicijskog ciklusa a to je za cca 3 godine, ili ponuda za preuzimanje koja može doći u bilo kojem trenutku.
Samo dugoročno.
Pozdrav svim dioničarima.
Upravo tako kolega.
Što se tiče RIVP-a čeka se kraj investicijskog ciklusa a to je za cca 3 godine, ili ponuda za preuzimanje koja može doći u bilo kojem trenutku.
Samo dugoročno.
Pozdrav svim dioničarima.
evo potpisujem da FB radi 30% samo ove godine.
koliko je to naspram RIVP necu govoriti.
samo zelim reci da sada ima puno boljih prilika nego je to RIVP, koja ce mozda odraditi 5% ove godine , a to je opet vise nego bilo koja banka.
Peršurić: Najave za ovogodišnju sezonu su zaista odlične!
Slatki dani ispred nas.
Ne kao u FB-u, ali opet slatki.
Priča se da će i bitcoin potegnuti opet preko 20k usd … to je opet više od rivp a kamoli štednje u banci …