Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 61.758 | 11,792 | 5,22 | 5,26 | 0,77% |
Danas je izašla značajna vijest od strane EPIC-a, a ta je da izdvajaju poslovanje matice od udjela u Valamaru, znači osnivaju SPV za Valamar.
Ne bi me čudilo da se Valamar preseli, recimo u Austriju 🙂
Inače, nikakvih iznenađenja, sve po planu 🙂
Ovo je vrlo vjerojatno radnja koja nagovještava prodaju “biznisa”, ali u kojem točno trenutku ne znamo.
Logično bi bilo nakon završetka investicijskog ciklusa 2020g.
Blok transakcijama u zadnih 2-3 mjeseca se lijepo iskontrolirala cijena da ne ode u nebesa :).
U svakom slučaju sve ide svojim tokom bi rekao.
Lijepi pozdrav svim dioničarima RIVP.
Ili je to priprema za prodaju ?
Moguće, tko će ga znati što većinski planira.
Mada, prodavati sad negdje u sredini investicijskog ciklusa mi se ne čini baš najbolje rješenje.
Nećeš dobiti istu lovu sa EBITDA 600M sada i 1B 2020…
http://zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/RIVP_stjecanje_otpustanje_2018__291201891944.pdf
ne znam dal sam dobro vidio izgleda blok prodaja 50 000 komada
rivp je okrupnio sve za što je bio zainteresiran i ciklus privatizacije je izgleda završen
dali ide revalorizacija i što je dalje u planu?
http://zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/RIVP_stjecanje_otpustanje_2018__291201891944.pdf
ne znam dal sam dobro vidio izgleda blok prodaja 50 000 komada
rivp je okrupnio sve za što je bio zainteresiran i ciklus privatizacije je izgleda završen
dali ide revalorizacija i što je dalje u planu?
Bit će taj tvoj broj x 1100= 55 milijuna dionica
Ej ljudi, trebam jednu informaciju pls. DO kada mogu kupiti dionice rivp a da dobijem dividendu ? DO kojeg datuma mi je zadnji rok ? Hvala puno.
Ako ne znate tocno, kada je to cirka?
Lp
nitko ne kupuje Valamar zbog dividende…. ona se može izvrtiti na dnevnoj bazi trgovine….
Pretpostavljam da se cijena drži na ovim razinama oko 43 kn zato sto vecinski izlaze sa većim količinama, ne vidim da bi cijena trebala vise zaroniti nakon sto ti veliki nalozi budu prodani. Valamar definitivno i ove godine ima jake investicije tako da i ove godine očekujem dobre rezultate tj.posljedično dizanje cijene dionice, posebno u svjetlu mogućih priprema većinskog za prodaju. Držimo fige.
Pozdrav svima
Moze li netko objasniti sto se to događa s tim prijenosom dionica u epic holding…ako sam shvatio
Kada je izvještaj za 2017god