Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 61.758 | 11,792 | 5,22 | 5,26 | 0,77% |
Ipak ništa od Crikve.
Ne treba pretjerivati. Hoteli Makarska su i vise nego dovoljno, uz vec postojeci investicijski ciklus. A odabir je pomno ucinjen. Rast treba biti primjerene brzine i velicine. Nije ovo Agrokor. Niti ce biti, ako je pameti. A jest.
Sve je to lijepo i krasno, no investitorima to ništa ne znači jer Rivp pada i dalje. Od početka godine već preko 3%. Hoće se to nadoknaditi kasnije ili su investitori digli ruke od te dionice računajući da je ona dostigla svoj maximum.
Sve je to lijepo i krasno, no investitorima to ništa ne znači jer Rivp pada i dalje. Od početka godine već preko 3%. Hoće se to nadoknaditi kasnije ili su investitori digli ruke od te dionice računajući da je ona dostigla svoj maximum.
[/quote]
A veceras u dnevniku NoveTV javljaju o povecanoj potraznji za sezonskim radnicima vec sada. To je i u skladu sa ovim povecanim obimom posla u i izvan sezone. Morat ce se to pokazati na cijeni dionice prije ili kasnije.
Ej ljudi, trebam jednu informaciju pls. DO kada mogu kupiti dionice rivp a da dobijem dividendu ? DO kojeg datuma mi je zadnji rok ? Hvala puno.
Ako ne znate tocno, kada je to cirka?
Lp
Traze se radnici na bih portalima, oglasi na trecinu ekrana
Ove sezone bi se moglo slomiti trziste radne snage.
Zaključio sam kupnju ovdje po 42,40 do 43 kn tj. podebljavanje pozicije.
Znatno sam izložen ovdje, što nosi vrlo veliki rizik, ali mislim da će taj uračunati rizik biti vrlo profitabilan.
Kao dugoročan ulagač, mislim da je ovo odlična pozicija i zbog likvidnosti i zbog stabilnosti,
a obzirom da nisam pohlepan, kockar nit avanturist, ovo je moja glavna pozicija.
Smatram da je kraj investicijskog ciklusa dovoljno godina (nekoliko) daleko.
Imao sam u vidu da je CEO – predsjednik uprave kupovao i po višim cijenama tj. kupio je
20.000 komada po 44 kn. Ako je njemu bilo dobro po toj cijeni, bit će i meni po nešto nižoj.
http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/RIVP_stjecanje_otpustanje_2017__2872017132954.pdf
Želim sve najbolje hrvatskom turizmu. To je praktički jedini pravi izvoz i treba ga stimulirati još puno
više, a ne prodavati maglu kako je njegov udio u BDP-u previsok. Na tržištu prodaješ ono što ide…za sve
drugo moraš imati snagu, viziju, kapacitete, uvjete i novac.
Lijep pozdrav do odluke o dividendi Valamara.
Ovo je ok dionica ako je glavni kriterij ulagaca sigurnost ulaganja. I prinos od 20% godisnje na ovoj dionici u ovoj godini mi se ne cini realan…