RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 16:45
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
61.758
11,792
5,22
5,26
0,77%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Očekujem da će Valamar ostvariti svoj puni potencijal za neke 3-4 godine, pa tek su se ljudi pošteno zalaufali što se tiče investiranja u svoj projekt, a već se javljaju nezadovoljnici koji očekuju da to skače u kratkom roku na astronomske cifre. Ova dionica po mom mišljenju pruža stabilne fundamente i nalazi se u jednoj od profitabilnijih grana naše ekonomije, ne vidim po kojim bi to kriterijima mogla biti zakočena u smislu rasta?

ova dionica ne raste samo zato što se prodaje.za njom je uvijek potražnja,ljudi je kupuju.dionice rastu ako ako su dobre vijesti i poslovni rezultati dobri. RIVP ih je u prošloj godini imao jako puno, vjesti i poslovnih rezultata.to se nije odrazilo na rast dionice.e, sad kada bi ovi koji misle prodavati dionice,neka pauziraju dvadesetak dana. to bi se odmah odrazilo na jedan znacajan skok rasta cijene dionice. dionica treba jedan svakodnevni kontinutiet da bi rasla,a on se postiže kupovinom dionice u ovom slucaju.zato apel svima koji misle prodati neka paziraju jedno vrijeme :).razlika bih se odmah osijetila,sasvim jednostavno

Bajo moj kakvih tu sve psihoanaliza ima.. ne bumo na zelenu granu tako skoro
😏

No pain no Game

Ovo je izjava godine

“ova dioniica ne raste samo zato sto se prodaje” no shit Sherlock✌️

No pain no Game

Nije bila ironija, ne da mi se tražit jer je nebitno, prije onog rasta sa 42 kn na 48 je bilo. Bitno je ide li ponuda za Crikvenicu joli ne.

Trenutno smo manje vise fer vrednovani

No pain no Game

Ovo je izjava godine

"ova dioniica ne raste samo zato sto se prodaje" no shit Sherlock✌️

bi li se mogla prodat da se istovremeno ne kupuje? dakle mogao je isto tako napisat da: ova dionica ne raste samo zato što se kupuje… dakle nema to baš smisla jel tako 😀

slijedi nam precesija

Cesto se dogodi da se mase ukrcaju pri kraju rasta/trenda konačno ufurani u dionicu u koju nisu vjerovali niz godina dok je bjesomučno rasla 1000%..i onda se cude takvim “budalama“ koje sad prodaju… Promakne im da su te budale bile unutri dok su oni godinama gledali iz prikrajka.. Sad im fino uvaljuju njihove dionice na kojina su brutalno zaradili… Ja sam jos uvijek unutri, no pojavom sve vise ovakvih osoba koje su usle prosle godine i sad tu glume velike investitore, ozbiljno razmisljam o izlazu jer u dugo godina na burzi pojava takvih je značila da treba lagano van..

No pain no Game

Ovo je izjava godine

"ova dioniica ne raste samo zato sto se prodaje" no shit Sherlock✌️

bi li se mogla prodat da se istovremeno ne kupuje? dakle mogao je isto tako napisat da: ova dionica ne raste samo zato što se kupuje… dakle nema to baš smisla jel tako 😀
[/quote]
Nije to isto..dionica se kupuje, ali ne dovoljno da bi rasla s obzirom da se i dosta prodaje tj nudi, cak malo vise nego kupuje trenutno.
Analogija bi bila da ova dionica raste samo zato sto se kupuje…
To su banalne stvari koje je gospodin iznio, ponuda i potraznja za dionicom određuju smjer kretanja cijene, ne ulazeći u razloge povećane/smanjene potraznje/ponude

No pain no Game

Dionica koliko se kupuje tocno toliko se i prodaje i obratno,
neki očito miješaju ponudu i potraznju s kupovinom i prodajom

slijedi nam precesija

kao prvo ja sam tu napisao da na rast dionica utjcu dobre vijesti i poslovni rezultati,ako niste vidjeli u prvim recenicama

Dionica koliko se kupuje tocno toliko se i prodaje i obratno,
neki očito miješaju ponudu i potraznju s kupovinom i prodajom

Naravno da se kupuje koliko se prodaje, tj realizira naloga. Ali cijena stagnira na ovim razinama jer ima podjednako onih koji zele kupit i prodat. Da se stvori povecana potraznja ili ponuda doslo bi i do pomaka cijene u nekom smjeru. Ili da oslabi ponuda ili potraznja isto bi doslo do cjenovne (vece) promjene. Trenutno cijena lagano klizi na dolje, odčepit ce vjerujem i na nize…

No pain no Game

New Report

Close