RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 18:42
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
61.758
11,792
5,22
5,26
0,77%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ako ne predaju ponudu za Jadran biti će to velika greška, tamo je ludilo.

E sad greška ili ne? Teško je savjetovati toliko kao i Luku Modrića kako treba nabaciti loptu ili pucati penal. Jadran Crikvenicu ja bih kupio svakako. Zato što su te stotine tisuća m2 praktički najveći prostor na Jadranu tako blizu glavnih tržišta i odlično prometno povezan. Ja vec vidim Valamarove mobilne kućice tamo. Međutim velike su to brojke i financijaši znaju svoje. Vrlo povoljno financiranje i mirovinci su jako dobra kombinacija. I grupacija Plava laguna je jako dobro vođena kompanija tako da pretpostavljam da će i oni biti tu zainteresirani. Ja sam krajnje pristran i navijam za Valamar logično. Inače ovo besmisleno trgovanje kao na Jadranu danas moguće je samo na ZSE.

Crikvenica mi se sviđa za Valamar čisto zbog logističkih razloga. Taman između lokacija na Krku i Rabu, za razliku od HMAM za koji su dali ponudu skroz dolje u Makarskoj.

U Apsurdistanu se sve dogovara. Tako i kupovine od države .

ZAŠTO PLATITI VIŠE ?

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Jel palo kome na pamet mogućnost koncentracije?

Naime, osim Jadranke, lrh, milenija, baš i nema nešto hotela.

Možda bi kupnjom Jadrana bili odbijeni od aztn-a…

Isprva sam pomislio da se šalite oko koncentracije. Od oko 700 hotela u Hrvatskoj (a potrebno ih je barem 1.000) Valamar upravlja sa 30 (trideset) za sada. Fing proučite popunjenost hotela u Makarskoj. Dodajte sinergiju upravljanja, klimu Juznog Jadrana, projekt za potpuno novi hotel tamo, ugovore sa najjačim agencijama u Europi van sezone, pa cete imati širu potpuniju sliku.

Ajd vi malo razmislite prije nego napišete.
Nažalost na ovoj temi od vas, osim navijačkog raspoloženja, korisne informacije nisam pročitao.

Kao prvo spomenuo sam Jadran koji se nalazi u Crikvenici.

Kao drugo, koncentracija se gleda na razini županije i koliko znam ne smije prijeći 40%.

S Jadranom, a s obzirom na krk, bašku i rab to bi bilo opasno blizu tome.

Možda je vrijeme za spavanje, jutro je bistrije.

Oprostite, ali proučite bolje što pišem. U toj županiji samo u Opatiji ima više od 30 hotela, a Valamarov nije niti jedan. Cijeli Valamar ima 30 hotela u Hrvatskoj. I večeras i ujutro, capishi ?

Barik kad krecemo, turiraš već godinu dana pa nikako

No pain no Game

Roger nemoj klonuti duhom. Probudi pravog investitora u sebi, koji je spreman na sve scenarije. Ako nisi zadovoljan sa Valamarom možeš nešto mjenjati. Možda odabireš krajnosti, prije si moje pisanje komentirao sa “svaka čast” a sada kao da si razočaran jer ne raste svaki dan. To je sve normalno volatilnost se zove ili možda precjenjuješ utjecaj pisanja ovdje na Rivp, taj utjecaj je bliži nuli nego što ti se čini. Postoji puno dionica sa vecim potencijalom rasta (i gubitka), ali sa likvidnošću i stabilnošću se malo koja može mjeriti. Samo strpljivo.

Oprostite, ali proučite bolje što pišem. U toj županiji samo u Opatiji ima više od 30 hotela, a Valamarov nije niti jedan. Cijeli Valamar ima 30 hotela u Hrvatskoj. I večeras i ujutro, capishi ?

Naravno, gleda se broj hotela, a ne broj soba, kamp mjesta i apartmana. Kao i obično jalovo.

Sva sreća firma radi i kad ne radi…Dijamant i Zagreb sigurno, a i gosti moraju negdje odsjesti.

Rukometno prvenstvo

Roger nemoj klonuti duhom. Probudi pravog investitora u sebi, koji je spreman na sve scenarije. Ako nisi zadovoljan sa Valamarom možeš nešto mjenjati. Možda odabireš krajnosti, prije si moje pisanje komentirao sa "svaka čast" a sada kao da si razočaran jer ne raste svaki dan. To je sve normalno volatilnost se zove ili možda precjenjuješ utjecaj pisanja ovdje na Rivp, taj utjecaj je bliži nuli nego što ti se čini. Postoji puno dionica sa vecim potencijalom rasta (i gubitka), ali sa likvidnošću i stabilnošću se malo koja može mjeriti. Samo strpljivo.

Dobro si stavio svaka cast u navodnike, to ti se zove ironija a moguce i sarkazam.. Ne sviđa mi se kako plovi po TA ovaj brodić..

No pain no Game

New Report

Close