Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,19 | 11.613 | 2,236 | 5,18 | 5,20 | -1,15% |
tu nitko ne piše da dionica pada zato što pojedinci je prodaju,i to za šaku kikirikija.skoci par lipa ajmo je prodat,jadno.ova dionica ima puno prostora za rast,i to dugorocno,ali ne ajmo je gušit da se ne mice sa mrtve tocke
tako je ,ali vec ce oni izac ,a onda se zna smjer,poz
ja sam ušao odavna po niskoj cijene.više ne namjeravam kupovati,dovoljno mi je.a što se tice dividende nebi je ni uzimao,neka ih RIVP ulaže u projekte koje je zacrtao narednih godina,samo da dionica dobije jednu solidnu i stabilnu vrijednost
mora krenuti u dobrom smjeru,jer RIVP je veliki gigant,bilo bi cudno da ne krene.svo je ozracje pozitivno, od dobiti do ulaganja u daljne projekte
Nadam se da Valamar s ulaganjem u Makarsku ima na pameti i planinarski turizam zbog Biokova, tako da bi uz malo dobrog marketinga mogli i zimu dobro popuniti hotele.
Meni fali 800 dionica do konacnog cilja. Ali ono baš konačnog :), tako da bi mi odgovarala ova cijena još mjesec dana cca
Kolega, nadam se da se žalite sa zimskim penjanjem na Biokovo… I ovako previše Čeha od tamo treba spuštati… Proljeće/jesen još nekako.
Igor Bilbija prodao 109.000 komada. Mašala.
Kolega, nadam se da se žalite sa zimskim penjanjem na Biokovo… I ovako previše Čeha od tamo treba spuštati… Proljeće/jesen još nekako.
Ne moraju se penjati,, postoje bolja rješenja, ali mi HR teško da ćemo to doživiti, jer jednostavno političari i narod će se odmah dignuti na noge da se uništava priroda…
A kako to iskoriste oni koji su inteligentniji od nas? https://youtu.be/YI6UAbE5q-Q
I mlate lovu 12 mjeseci, neznaš dali više kad se skija ili kad je sve zeleno 🙂 …
Ili… ma misli toga ima brdo po alpama,, oni koji su prošli znaju koja je tamo gužva i koliko se zaradi
Igor Bilbija prodao 109.000 komada. Mašala.
Odlicno,samo neka krati!
Odlicno,samo neka krati!
[/quote]
Jos nisi na skijanju?
Odlicno,samo neka krati!
[/quote]
Jos nisi na skijanju?