Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 61.758 | 11,792 | 5,22 | 5,26 | 0,77% |
Koliko je to para po dionici Makarske?
278 kn po dionici.
Kolega plavi 01…pogledajte malo bolje pa onda pitajte sta ce vam..Tri hotela sa 725 soba ( 4..i 3 zvj )
https://www.hoteli-makarska.hr/hr/nasi-hoteli
Donesen DPU za gradnju novog hotela..rekonstrukcije i dogradnje postojecih…Hoteli Makarska su kicma Makrske..makarskog turizma..Jedini jaci igrac u podrucju. ..a nisu losi ni sa poslovanjem (Tako su zaposlenici Hotela Makarska već dobili 2500 kuna što nam je potvrdio direktor Joško Lelas)
Naravno da ja to gledam iz kuta dionicara HMAM-a a vi Valamara ali mislim da ce jedni i drugi dobro proc.
Pozdrav
pretpostavljao sam da će braća pivac uzeti makarsku jer već imaju 19,5%
međutim uzima valamar. fantastične lokacije, razvoj, klima na južnom jadranu
neusporediva, puno toplije. Sjajno uglavnom…
Meč je gotov 155:17x za Valamar.
Samo drzavna odluka o prihvacanju ponude
Sta slavite toliko a dionica narasla 3 lipe nakon toliko "sjajne" objave.
Lipa po lipa, kuna.
Na ovoj dionici se vodim onom starom “Strpljen spašen”
Ne vidim sigurnije ulaganje. Pevec peče ali proći će. Valamar se pokazao čudesno ljekovit do sada. I sa upola manjim rastom od ove godine cu biti zadovoljan. Likvidnost uvijek solidna
dionica je narasla 25% od 31.12.2016 godine … e, sad, kome to nije dosta, neka razmisli o bitcoinu …
Lipa po lipa, kuna.
Na ovoj dionici se vodim onom starom "Strpljen spašen"
[/quote]
bas to,ovaj dakso bi preko noci zaradu ,sa rivp to ne ide tako.pogledajte malo godisnje koliko nosi dionica.
cca 2016 sa 23kn na 35
2017 sa 35kn na 43
2018 sa 43 na — vidit cemo:-)
ovo nije dionica za ulog 10000kn ,pa onda preko noci zarada,tako da dakso ne razumijem vas .ovo je za dugorocne,poz
Meni se čini da je kupnja Makarske bolja od kupnje Jadrana. 50% više soba za 10% nižu cijenu. Ulaganja u Makarsku će naravno morati biti značajna ali postoji obveza i ulaganja u Jadran od 200 mil kuna. Osim toga troškovi upravljanja 3 hotela u slučaju Makarske su niži od troškova upravljanja 6 hotela u slučaju Jadrana (od čega 3 mini hotela od 40-50 soba). O Maestralu ne znam što bi mislio. Puno hotela, doduše svi na istom mjestu ali minijaturna plaža. Dubrovnik kao destinacija apsolutno – da, ali baš Maestral …hmmmm, not my kind of brandy. Šteta za Kupare.
Obzirom na ove svinjarije oko Peveca u drugom planu su bile ponude CERP-a.
Ajmo Dalmatinci što mislite o Hotelima Makarska, kaže mi je poslovni partner
Hercegovac da su te lokacije vrhunske.
Kolike su mogućnosti razvoja na makarskoj rivijeri.
Imam dojam da je Valamar odustao namjerno od Dubrovnika, za Crikvenicu ćemo
još vidjet ali ona je operativnija puno od Maestrala. Dakle mišljena za ovu ponudu
Valamara Makarskoj. Cijena jest u blagom porastu RIVP-a