RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 04:15
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
61.758
11,792
5,22
5,26
0,77%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Rogere, svi smo mi Barici, i čekamo da se dionica pokrene. Ne vjerujem da to ne želiš i ti.Jer što bi se upuštao u komentiranje RIVP-a ako nemaš te dionice.

Aha Antun, od 19 kn… Umjesto Rivp, bolji naziv teme bio bi pamfleti by bariqb…i da, zelim da dionica raste, al ne u bubble….

No pain no Game

Vaš link …

Valamar Riviera dionica godine 6. godinu zaredom! 🙂

Čestitam! 😀

Vidjet ćemo hoće li sutra dioničari to nagraditi i oni koji planiraju postati!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

@ING
Zasto bi itko normalan ili nenormalan sutra isao kupiti dionicu jer je eto 6 put dionica godine..Ajd uđi u mozak tog investitora pa nam reci jel samo propuh tamo ili ima jos sta

No pain no Game

@ING

Zasto bi itko normalan ili nenormalan sutra isao kupiti dionicu jer je eto 6 put dionica godine..Ajd uđi u mozak tog investitora pa nam reci jel samo propuh tamo ili ima jos sta

Pa valjda zato što pruža stabilnost i sigurnost ulaganja za investitore koji nisu burek trejderi.

Fantastično je dobiti već 6. godinu zaredom nagradu. U zadnje vrijeme imamo trgovinu vecih paketa od nekoliko tisuća da nekoliko desetaka tisuca komada. Razlog za kupnju je samo 1, očekivanje zarade. Međutim izgleda da su mnogi ipak svjesni da je razvoj tek krenuo i još daleko od vrhunca, a vrhnje se tek kreće brati. Cijena je znatno niža id 48.59 koliko je bila i duže vrijeme stagnira između 43 i 45 kn.

nema ništa nego čekati novi krug investicija i možda nešto bolju sezonu…

Po mom zadnjem uvidu ima jos 800000 kom, racunajuci erste skrbnicki..

No pain no Game

Malo usporedbe

Od Nove godine nema više “liparenja”, brokeri zgroženi

Dobro je znati

U 2017. čak 18 Valamarovih objekata nositelji su certifikata izvrsnosti prema izboru korisnika TripAdvisora. Valamar svake godine osvaja i najprestižnije turističke nagrade, hvale se u kompaniji.

Domaće kompanije koje se sve češće nalaze u samom vrhu svjetskih popisa dobitnika elitnih priznanja

Briga mene sto Valamar dobiva nagrade i od Tripadvisora i ostalih kada dionica pada. Jako cudno da nakon dobrih rezultata i svih analiza Rivp se jako muci proci 44.00. Nista nije sigurno vise..a vi bariq,plavi i ostali probajte 3 dana ne komentirat mozda dionica krene gore.

Slažem se s tobom Dakso, možda Valamar pada jer sve pada, totalna rasprodaja. Da li je sve zahvatila panika, jer nije mi jasno što se događa. Pokazatelji svih sastavnica BDP su dobri, burze u svijetu rastu, opčeniti klima za ulagače je Ok, međutim naša ZSE pada i pada. Izgleda da sve prelaze u bitcoin……
Neka im je sa srećom.
Ja ću čekati bolja vremena na ZSE.

New Report

Close