RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 03:42
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
87.611
16,719
5,20
5,24
-0,76%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Trenutni ND/EBITDA s očekivanjima dobiti na kraju godine je 2.5

Zadatak za domaću zadaću:
Pročitati str. 3 u Valamarovu izvješću “Ključne poruke”

Tu se lipo može vidit naočigled stvaranje NOVE VRIJEDNOSTI!

A vi se i dalje prepirite oko bid-aska, kratkoročnog kretanja cijene i ostalih p.zdarija. 😉

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Kolega roger dionice nisu kladionica pa da se odmah istog časa vidi rezultat.
Ulagačka podloga su financijska izvješća i DOBIT. Stpljivost vam je kod dionica možda i najbitnija.
Ja sam ostvario velika ulaganja ovdje i veliki rast, ne zamaram se mišlju o dnevnim cijenama
kada imate veliki rast u svim segmentima i jasno zacrtanu budućnost kompanije i branše.
Ovdje je bitno biti nakrcan ove robe po mome skromnom mišljenju, a tržište će onda odraditi svoje.
Sigurna luka je sigurna luka. Očekujem dividendu od 1 kn i ja sam prezadovoljan.
Veliki sam optimist što se tiče daljnjeg poslovanja kompanije. Ovdje se radi vrlo
studiozno i korak po korak. Moram priznati da iduće godine nove izazove.
Maro smještaj u Rapcu 5* otvara se tek 2018. Od privatizacije Maestrala ili Crikvenice
za očekivati je da Valamar nešto gricne.

Naravno Kresso, ali mora se priznati da je od danas dionica značajno
jeftinija tj. povoljnija 🙂 A sada se svi skupa bacimo na analizu novih
financijskih pokazatelja.

25 dana?? To si rekao samo da zvuci sto groznije..21 dana je bilo kisovito

Bez nečije želje da digne cijenu, analize su uzalud. Puno prometa, cijena nikud.
A vidi ask. Samo navire ko sapunica.

Dakle, po trenutnim pokazateljima dionica je realno vrednovana..to je ono sto gosin Bariq ne vidi…ima vremena za kupovinu buducnosti na ovakvom polumrtvom trzistu..da smo u bullu normalnom bez ovih kompliciranih izracuna kap. dobiti ovo bi bilo na 70..80 kn.

No pain no Game

800 M on Ebitde smo i mi ovdje zaključili ( ispalo je 770), nije iznenađenje.

Pitanje je 4ti kvartal koliki će tamo biti gubitak tj. odljev keša.

Nakon toga čekamo ako planiraju kakvu akviziciju

Bravo

Nisam trejder tehnička me ne zanima. Value sam investitor pa gledam svojim očima i vjerujem im. Ako se nekome negdje žuri to je i dalje samo njegov problem. Naravno da ima vremena kupiti i to svaki dan to je jedina prednost ZSE u odnosu na efikasne burze.

Valamar se nekima još uvijek čini kao fatamorgana i nikako da shvate da je valamar postao keš mašina.
Ako se riješe kosturi u ormaru maestrala cijena kupnje za Maestral nije u pitanju. Tu je i Hvar a Imperial već
daje rezultate. Vidi se da menadžment zna i umije.
Ostvari li se akvizicija cijena od 10 eura nije daleko mada se to nekima čini kao fatamorgana.Valamar je
sigurna budućnost.

cestitke imaocima Rivp-a ali eto od svih pristiglih izvjestaja turistickih firmi na ovim valuacijama je i najskuplji

New Report

Close