RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 23:45
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
87.611
16,719
5,20
5,24
-0,76%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Sve na 45.85 kn. To su dogovoreni paketi. Bar se tako na prvu čini.
Iako možda i nisu: naprosto netko tko skuplja na ovim razinama pokupi prvi veći nalog koj se pojavi i bok. Nema dizanja cijene.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Po višemilijunskom dogovorenom prometu na cijeni 45,85 reklo bi se da je to trenutna valuacija firme.

ebitda 19% u plusu

E sad kada se sjetim dnevnih prometa po parsto miliona kuna prije a sada nam je super kada prodju par miliona

Nemojte slusati zorangutana zbog njega su neki ljudi izgubili novaca na Agrokoru provjerite sta je tamo pisao

je li ovo moguće 770 milijuna ?

Piše na strani 9. pdf izvješća da je toliko prilagođena Ebitda.

http://dubrovackidnevnik.rtl.hr/vijesti/hrvatska/hoteli-i-kampovi-valamar-riviere-najbolji-u-hrvatskoj još jedan dokaz da idemo u dobrom smjeru 😀

Kolega Bariq, disite…ne vidim da smo na 50?

No pain no Game

kolega roger pricekajte par dana

Nevjerojatno dobro posluju. Vrhunski menadžment u svim segmentima.
Ne znaš što je ovdje bolje destinacijski menadžment ili financijski menadžment.

Anulirati utjecaje ogromnog povećanja pdv sa 13 na 25% i kompenzirati
katastrofalne vremenske prilike u od 25 dana kiše u mjesecu rujnu je iznad
svih mojih očekivanja. Živjeli.

Trenutni EV/EBITDA s očekivanjima dobiti na kraju godine je 11.5 (ukoliko se cijena dionice ne promijeni)

kolega roger pricekajte par dana
[/quote]
Cekam ja tu vec godinama, nije problem jos koji dan. Rezultati su brutalni, ali novaca nema…na burzi…oni koji su tu su tu..koji nisu nece ni doci.

No pain no Game

New Report

Close